Η Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου θα πραγματοποιηθεί κανονικά

Pixel Formula

Μία ευχάριστη ανακοίνωση έκαναν οι διοργανωτές της Εβδομάδας μόδας του Μιλάνου, οι οποίοι αποκάλυψαν πως το fashion week θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Μιλάνο τον Σεπτέμβριο μέσω μίας ψηφιακής πλατφόρμας.

Μαζί με αυτή την ανακοίνωση, η Camera Nazionale della Moda Italiana δημοσίευσε και το πρόγραμμα των επιδείξεων για το mens fashion week.

Η ανδρική εβδομάδα μόδας θα πραγματοποιηθεί από τις 14 μέχρι τις 17 Ιουλίου και θα παρουσιαστούν οι συλλογές των σχεδιαστών για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021. Τα fashion shows θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν μέσω μία digital πλατφόρμας ενώ το πρόγραμμα των επιδείξεων θα αναρτηθεί σύντομα στο cameramoda.it.

Σε αυτή την εβδομάδα μόδας θα συμμετέχουν 37 brands, ανάμεσα τους και οι οίκοι Dolce & Gabbana και Etro, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα shows τους live.

Η ανακοίνωση της Camera Nazionale della Moda Italiana επίσης τόνιζε πως τα fashion shows που θα παρουσιαστούν με αυτόν τον digital τρόπο θα είναι διαθέσιμα online ώστε να μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν άνθρωποι από όλο τον πλανήτη.