Η επιστροφή των διακοσμητικών αξεσουάρ στις τσάντες είναι γεγονός!
Brandelina τσάντα
Credit: Anna Winck/Instagram

Στην εποχή μας, η μόδα αλλάζει συνεχώς, και μετά από μια περίοδο όπου επικρατούσε ο μινιμαλισμός και η σιωπηλή πολυτέλεια, ένας νέος τρόπος έκφρασης και διασκέδασης κατακτά τη σκηνή της μόδας. Τα διακοσμητικά αξεσουάρ για τις τσάντες. Αυτή η τάση φέρνει μια νέα αίσθηση ζωντάνιας και διασκέδασης. Ανανεώνει την εμφάνιση των τσαντών και προσδίδοντας τους έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα.

Η μεγάλη επιστροφή και ο ρόλος της Jane Birkin

Οι πασαρέλες του Παρισιού και της Νέας Υόρκης αναβιώνουν τα 00s με την παρουσίαση των τσαντών φορτωμένων με διακοσμητικά αξεσουάρ. Οίκοι μόδας όπως o Balenciaga, η Miu Miu και η Fendi επιστρατεύουν την τάση αυτή. Δημιουργούν έτσι έναν αέρα διαφορετικότητας και διασκέδασης στον κόσμο των αξεσουάρ. Ένα απολαυστικό touch που έρχεται για να «σπάσει» την αυστηρότητα και να μας κάνει για λίγο και πάλι… παιδιά.

Τσάντα από την πασαρέλα του οίκου Miu Miu
Credit: Miu Miu

Τι σχέση έχει με όλο αυτό το εμβληματικό style icon; Η ίδια η Jane Birkin, ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της γαλλικής μόδας,είναι η έμπνευση πίσω από αυτήν την τάση. Μετά τη δημιουργία της διάσημης τσάντας Birkin, η ίδια προσέδιδε στις τσάντες της έναν προσωπικό χαρακτήρα. Πρόσθεσε διακοσμητικά και κρεμαστά, δίνοντάς τους έναν αέρα διασκέδασης και εκφραστικότητας.

Πώς να υιοθετήσετε τη τάση

Αν θέλετε να εντάξετε αυτήν την τάση στο στιλ σας, ένας καλός τρόπος είναι να προσθέσετε όποια διακοσμητικά αξεσουάρ εκφράζουν το δικό σας στιλ και μόνο. Από κορδέλες και μπρελόκ μέχρι μικρά charms. Μπορείτε να δώσετε μια πινελιά μοναδικότητας σε κάθε τσάντα σας έτσι ώστε να μη μοιάζει με καμία άλλη. Πείτε τη δική σας ιστορία και διασκεδάστε το! Αυτός είναι και ο σκοπός και της συγκεκριμένης τάσης!

Τσάντα από την πασαρέλα του οίκου Balenciaga
Credit: Balenciaga
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα