Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πουκάμισο που πρέπει να έχουμε όλες οι γυναίκες στη συλλογή μας

Instagram @elenimenegaki

Οι περισσότερες γυναίκες, κάθε φορά που σκεφτόμαστε τα denim κομμάτια της συλλογής μας, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το αγαπημένο μας denim παντελόνι. Εκείνο που φοράμε όταν θέλουμε να νιώθουμε πολύ άνετα, δημιουργώντας άπειρα looks.

Υπάρχει όμως και ένα ακόμα denim κομμάτι που έχει μία πολύ ξεχωριστή θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Και αυτό είναι το denim πουκάμισο. Ταιριάζει επίσης με τα πάντα, μπορούμε να το συνδυάσουμε με πάρα πολλούς τρόπους και φυσικά μπορούμε να δημιουργήσουμε double denim σύνολα, ακριβώς όπως και οι αγαπημένες μας fashionistas.

Αυτή τη στιλιστική αξία του denim πουκάμισου μας υπενθύμισε και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ένα double denim σύνολο. Συνδύασε ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο σε denim ύφασμα από τη νέα συλλογή των Marks & Spencer, δημιουργώντας έτσι ένα κομψό σύνολο, ιδανικό για αυτή την εποχή.

Μας υπενθύμισε έτσι, πως ένα jean πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη γκαρνταρόμπα μας, καθώς θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλές περιστάσεις, ενώ θα μας βοηθήσει να πειραματιστούμε με το στιλ μας.