Η Έλενα Παπαρίζου έκανε και πάλι σωστή επιλογή 

Η Έλενα Παπαρίζου, όπως είπαμε ξανά, δεν μας έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της στο The Voice πλην κάποιων εξαιρέσεων που όντως έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και οι στιλιστικές της επιλογές ήταν άψογες. Για μία από αυτές τις εξαιρέσεις θα μιλήσουμε πάλι μιας και στην πιο πρόσφατη εκπομπή, μετά από την υπέροχη εμφάνισίη της με το εντυπωσιακό Vrettos Vrettakos φόρεμα, επέλεξε και πάλι ένα look που βαθμολογείται με άριστα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Με τη βοήθεια της στιλίστριάς της Άννας Ζιαζιά λοιπόν αυτή τη φορά επέλεξε ένα κοστούμι Dimitris Petrou το οποίο ήταν διακοσμημένο με παγέτες. Λατρεύουμε να βλέπουμε tuxedos στις γυναίκες γιατί θεωρούμε πως είναι ένα σέξι και ταυτόχρονα με έντονο δυναμισμό κομμάτι το οποίο, παρόλο που είναι δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα, αναδεικνύει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη θηλυκότητα. H τραγουδίστρια το συνδύασε με το σωστό μακιγιάζ και το σωστό hairstyling δημιουργώντας ένα πολύ αρμονικό και κομψό αλλά ταυτόχρονα glamorous αποτέλεσμα.

Να σας θυμίσουμε πως η πρώτη που είχε τολμήσει να φορέσει ανδρικό κοστούμι ήταν η Marlene Dietrich στα 1930s, προκαλώντας αμέτρητα σχόλια, ενώ πρώτη φορά το είδαμε σε γυναικεία συλλογή από τον Yves Saint Laurent το 1966, ο οποίος είχε εντάξει το Le Smoking ανάμεσα στα άλλα looks της γυναικείας συλλογής του.