Οι εκπτώσεις στα αγαπημένα μας brands ξεκίνησαν ήδη και δεν ξέρουμε τι να πρωτοπάρουμε

Δεν υπάρχει τίποτα που να λατρεύουμε περισσότερο από το να αγοράζουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια με έκπτωση. Και αυτό μπορεί να συμβεί από σήμερα και για μερικές ακόμα μέρες μέσα στο καταχείμωνο.

H περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων είναι εδώ κι έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια και να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με ψώνια στα καταστήματα των brands Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri.

Intimissimi-1200x628
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ευκαιρίες για μοναδικό στυλ στα καταστήματα Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

CALZEDONIA – Αποκτήστε τώρα τα must-have αξεσουάρ: Legwear κομμάτια με έκπτωση έως -50%*

INTIMISSIMI – Μην χάσετε τις συλλογές Lingerie, Knitwear και Easywear με έκπτωση έως – 50%*

INTIMISSIMI UOMO – Ανακαλύψτε το σοφιστικέ ύφος των Underwear, Easywear και Socks Collections με έκπτωση έως -50%*

ΤΕΖΕΝΙS – Nεανικό, cool ντύσιμο για την Γυναίκα, τον Άντρα και το Παιδί. Street style κομμάτια, underwear looks που φοριούνται κι ως οuterwear με έκπτωση έως -50%*

FALCONERI – Πολυτέλεια και cosy απαλότητα με πρωταγωνιστή το κασμίρ για urban chic outfits. Συλλογές Woman & Man με έκπτωση -30%*

Tezenis SALES

*Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα ποσοστά εκπτώσεων αφορούν σε επιλεγμένους κωδικούς που μπορείτε να ανακαλύψετε στα καταστήματα των brands.

!Calzedonia tights_SALES