Η Αθηνά Οικονομάκου παραδίδει μαθήματα στιλ με το mix and match σύνολο της

Instagram @athinao1konomakou

Η εποχή που οι γυναίκες διστάζαμε να συνδυάζουμε διαφορετικά μοτίβα σε ένα μόλις σύνολο ευτυχώς έχουν περάσει και όπως φαίνεται δεν θα επιστρέψουμε. Πλέον, το mix and match είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας, η οποία μας προσφέρει μία τεράστια ευκαιρία. Να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, να συνδυάσουμε διαφορετικά μοτίβα, τα οποία μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνονται εντελώς αταίριαστα και φυσικά να δημιουργήσουμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Βέβαια, το να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα mix and match σύνολο, στο οποίο να υπάρχει ισορροπία και το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό, δεν είναι πάντα μία εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές στα μοτίβα και τις αποχρώσεις που θα συνδυάσουμε για να μην καταλήξουμε σε ένα αποτυχημένο σύνολο. Ευτυχώς για εμάς, οι αγαπημένες μας influencers φροντίζουν να μας χαρίζουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε και να μας δείχνουν πως μπορούμε να πετύχουμε και εμείς τον στόχο μας.

Ακριβώς αυτό φαίνεται πως έκανε και η Αθηνά Οικονομάκου με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει στην παρουσίαση της νέας συλλογής παπουτσιών Mairiboo for Envie. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας συνδύασε ένα wrap φόρεμα σε floral μοτίβο με ένα blazer σε καρό pied de poule, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινες γόβες και χρυσά κοσμήματα και μαύρη shoulder bag. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ το μυστικό της επιτυχίας του είναι η χρωματική παλέτα. Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε διαφορετικά μοτίβα, τα οποία όμως κυμαίνονται σε ζεστές γήινες αποχρώσεις.

Αυτό είναι και το Νο1 tip που πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας. Εάν θέλετε να συνδυάσετε δύο ή ακόμα και τρία μοτίβα, φροντίστε να ταιριάζουν οι αποχρώσεις που εμπεριέχουν.

NDP Photo Agency