Η Ashley Graham σχεδίασε την πρώτη της bridal συλλογή για plus size γυναίκες

Instagram @pronovias

Για μία γυναίκα που πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, η εύρεση του ιδανικού νυφικού είναι προτεραιότητα. Οι περισσότερες μάλιστα έχουμε ονειρευτεί πως θα θέλαμε να μοιάζει το νυφικό μας, ποια στοιχεία θα θέλαμε να έχει, ποια σημεία του σώματος θέλουμε να τονίσουμε. Υπάρχει όμως κάτι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε εύκολα. Και αυτό είναι πόσο εύκολο είναι να βρούμε το νυφικό των ονείρων μας στο ιδανικό μέγεθος για το σώμα μας.

Αυτή τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν πολλές plus size γυναίκες έρχεται να αλλάξει η Ashley Graham. Το super model που τα τελευταία χρόνια έχει ταράξει τον κόσμο της μόδας και του modeling με το στιλ και το ταπεραμέντο της κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, ενθουσιάζοντας πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η Ashley Graham συνεργάστηκε με το brand Pronovias και μαζί δημιούργησαν μία νέα bridal συλλογή, που απευθύνεται σε plus size γυναίκες και είναι άκρως παραμυθένια. «Όταν προσπαθούμε να βρω το νυφικό για τον γάμο μου πριν από δέκα χρόνια αντιμετώπισα τεράστια δυσκολία στο να βρω ένα νυφικό στο νούμερο μου, το οποίο να στρώνει σωστά στο σώμα μου και να με κάνει να νιώθω όμορφη. Είναι σημαντικό η bridal βιομηχανία να λαμβάνει υπόψιν τη διαφορετικότητα».

Η νέα συλλογή AshleyGraham x Pronovias περιλαμβάνει 16 νυφικά, τα οποία έχουν ποικίλα νούμερα και τιμές, ώστε κάθε γυναίκα να βρει εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο.