Η απόλυτη τάση στα κοσμήματα έχει γεύση από καλοκαίρι

@thestylebungalow

Το καλοκαίρι μας φτιάχνει τη διάθεση και επιτέλους έχει έρθει. Το καλοκαίρι όλα είναι πιο όμορφα. Το καλοκαίρι και εμείς είμαστε πιο όμορφες και έχουμε όρεξη να πειραματιστούμε με τα looks μας, να τα κάνουμε πιο ενδιαφέροντα, να φορέσουμε χρώματα αλλά και ιδιαίτερα αξεσουάρ που τον υπόλοιπο χρόνο μπορεί να μη θέλουμε καν να δοκιμάσουμε. Μιλώντας λοιπόν για αξεσουάρ μάλλον ήρθε η ώρα να συζητήσουμε και για μία τάση στα κοσμήματα που φαίνεται πως παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις, καθώς πολλά είναι τα it girls που ήδη την έχουν υιοθετήσει, ενώ πλέον μπορείτε να βρείτε σε πάρα πολλά σημεία πώλησης.

830754e3ea0051d2419484ce55d78121
@leandramcohen

@katefoley
@katefoley

Τα κολιέ, τα βραχιόλια και τα σκουλαρίκια που είναι διακοσμημένα με κοχύλια, που παραπέμπουν στον βυθό της θάλασσας και που προφανώς έχουν γεύση από καλοκαίρι, είναι η τάση που πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή σας. Φυσικά μιλάμε για διακριτικά, μικρά κοχύλια και όχι για oversized που θυμίζουν κάτι από το παρελθόν. Στην αγορά θα βρείτε αμέτρητα κοσμήματα αυτής της λογικής τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με όλα αυτά τα αέρινα φορέματα που ήδη έχετε στη συλλογή σας, με τα αγαπημένα σας μαγιό και γενικότερα με κάθε καλοκαιρινό outfit, που προορίζεται για τις διακοπές σας αλλά και για τις εμφανίσεις σας στην πόλη. Ποιος δε θέλει άλλωστε μια μικρή καλοκαιρινή νότα στην εμφάνισή του;

Στιγμιότυπο 2018-05-30, 8.48.04 μμ

Παρόλα αυτά να πούμε σ’ αυτό το σημείο, ότι αυτα τα αξεσουάρ μπορούν να φορεθούν ακόμα και με ένα όχι και τόσο καλοκαιρινό outfit. Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά η απόδειξη γι’ αυτό είναι το look της Alexa Chung που συνδύασε το χρυσό της, διακοσμημένο με κοχύλια κολιέ, με ένα δερμάτινο jacket.

Δείτε λοιπόν μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε και προσθέστε αυτή την τάση στη ντουλάπα σας γιατί σίγουρα θα τη φορέσετε και με το παραπάνω.

mango kolie

Κολιέ με κοχύλια Mango, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

ellery kolie

Τσόκερ με κοχύλια Ellery, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

kolie hm

Κολιέ με κοχύλια Η&Μ, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

kolie hm asteries

Κολιέ με αστερίες H&M, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram