Ξεχάστε τον συνδυασμό «τοπ και τζιν» – Αυτό είναι το outfit που φορά η Gen Z
Credit:@chasemarieee/Instagram

Για πολλά χρόνια, η πιο κοινή απάντηση στην ερώτηση της κολλητής μας «τι θα φορέσεις;» λίγο πριν την κοινή βραδινή έξοδο ήταν «τζιν και ένα κομψό τοπ». Τόσο πολύ που τα brands άρχισαν ακόμη και να αφιερώνουν ολόκληρες ενότητες των ιστοσελίδων τους στο συγκεκριμένο συνδυασμό. Όμως, όπως συμβαίνει συχνά, η Gen Z είχε άλλη άποψη την οποία και μοιράστηκε στο Tiktok.

Τα κορίτσια της νέας γενιάς φαίνεται ότι προτιμούν η έμφαση στο look να δοθεί στο παντελόνι και όχι στο τοπ. Φυσικά, το τζιν δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και μπορείτε πάντα να το φορέσετε με μια εντυπωσιακή μπλούζα ή πουκάμισο. Αλλά αν θέλετε να πάτε το στιλ σας σε ένα άλλο επίπεδο ακολουθήστε έναν νέο κανόνα, αρκετά απλό.

Αντί να εστιάσετε στο επάνω μέρος, επιλέξτε ένα παντελόνι που ξεχωρίζει.

Αν το σκεφτείτε, δεν είναι περίεργο. Τα προηγούμενα χρόνια οι επιλογές μας όσον αφορά τα παντελόνια ήταν περιορισμένες σε skinny jeans ή στην καλύτερη ένα straight leg. Αλλά τα τελευταία χρόνια είδαμε τα αυστηρά tailored παντελόνια να βγαίνουν από το γραφείο και να φοριούνται παντού, ενώ η αναβίωση των 00s έχει προσφέρει cargo παντελόνια, έντονες αποχρώσεις και λεπτές ρίγες, τα οποία αποτελούν σταθερές επιλογές για να εντυπωσιάσουμε.

Cardigan και cargo

Λευκό πουκάμισο και newsprint παντελόνι

Blazer, μπλουζάκι και ριγέ παντελόνι

Μαύρο τοπ και ασημί παντελόνι

Μπεζ τοπ και παντελόνι με prints

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα