Το κολάν των ‘80s που έχει τρελάνει όλα τα fashion girls
@ariviere/instagram

Επέστρεψε από τα ‘80s και όλα τα fashion girls ορκίζονται σε αυτό. Τα leggings που τόσο πολύ αγαπήθηκαν εκείνη τη δεκαετία, σήμερα φοριούνται μανιωδώς από τις πιο διάσημες influencers μέχρι και τις πιο ενημερωμένες celebrities και ομολογουμένως έχει πολύ στιλ. Όμως αυτή τη φορά αναφερόμαστε σε ένα μοναδικό κολάν. Ναι, σωστά! Για το κολάν με το λαστιχάκι στο τελείωμα μιλάμε.

@ariviere/instagram
@ariviere/instagram

Κι αν κάποιοι (κι εγώ μαζί) ισχυρίζονται ότι τα κολάν δεν είναι παντελόνια, το συγκεκριμένο θα τους αλλάξει τη γνώμη. Τόσο chic και stylish, εκτοπίζει τα άβολα jeans και τα υφασμάτινα στη δεύτερη θέση για τον φετινό χειμώνα. Και φυσικά δεν φοριέται μόνο στο σπίτι. Το τέλειο παπούτσι για τα 80s leggings με το λάστιχο είναι αδιαμφησβήτητα οι γόβες στιλέτο! Διαφωνεί κανείς;

@darjabarannik/instagram
@instyle.com

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι φοριούνται απαραίτητα μόνο με τακούνια. Τα It girls αποφάσισαν φέτος να τα δοκιμάσουν και με ένα ακόμα διάσημο trend shoe, τα αγαπημένα flat loaffers και το αποτέλεσμα έχει σίγουρα στιλ. Είτε αφήσετε το πόδι γυμνό, είτε φορέσετε καλτσάκι από μέσα, η εικόνα σας θα έχει αναβαθμιστεί αυτόματα και μόνο με το συγκεκριμένο κολάν. Γιατί δεν είναι ένα οποιοδήποτε κολάν αλλά το must-have της σεζόν.

@ariviere/instagram

Οι συνδυασμοί άπειροι, όση και η άποψη που κουβαλάει πάνω του. Το χρειάζεστε για τη μέρα; Φορέστε το με ένα oversized bomber. Θέλετε να κάνετε μια βραδινή αλά catwoman εμφάνιση; Συνδυάστε το με στενό μαύρο μπλουζάκι και super high heels. Βολικό; Είναι το κολάν της νέας δεκαετίας και το κλέψαμε από τα ‘80s.

@pernilleteisbaek/instagram
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα