Το 2022 ήταν η χρονιά που το denim έκανε δυναμικά την παρουσία του στο κόκκινο χαλί
Credit: Balmain/Instagram

Ήταν το 2003 όταν η 18χρονη τότε Keira Knightley εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας το χαμηλοκάβαλο τζιν της με ένα λευκό cropped top που αποκάλυπτε την κοιλιά της και το piercing στον αφαλό της. Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση συζητήθηκε τότε έντονα, προκαλώντας ανάμικτα συναισθήματα στο κοινό που έκρινε την εμφάνιση ως υπερβολικά casual για το red carpet.

Fast forward στο 2022 που μπορεί να θεωρηθεί η χρονιά κατά την οποία το denim επέστρεψε στο κόκκινο χαλί και μάλιστα θριαμβευτικά. Πολύ διαφορετικό από το look της Keira αλλά και του it couple των 00s, Justin Timberlake και της Britney Spears, σήμερα το denim είναι πιο κομψό και εντυπωσιακό.

Oι σχεδιαστές άντλησαν έμπνευση και αναβίωσαν κάθετί ήταν trend την δεκαετία του 2000 και όπως είναι φυσικό, οι συλλογές τους περιλάμβαναν πολύ πολύ denim. Diesel και Blumarine είναι μόνο δύο από τους οίκους που παρουσίασαν total denim looks. Το τζιν έδειχνε φθαρμένο, ξεβαμμένο και αποκαλυπτικό, ακριβώς όπως τότε.

Οι celebrities φυσικά ήταν εκεί για να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα-παλιά πρόταση και το κόκκινο χαλί έγινε το ιδανικό σκηνικό για τα edgy τζιν σύνολα.

Γυναίκες και άνδρες σταρ συμφώνησαν ότι το τζιν αξίζει να είναι μέρος του black tie dress code και να παρελαύνει μπροστά από τα δεκάδες φωτογραφικά φλας την ώρα που παίρνουν φωτιά. Ας δούμε μερικούς από αυτούς και πώς το φόρεσαν.

H Hunter Schafer με Rick Owens στο party του Vanity Fair

O Kodi Smit-McPhee με Bottega Veneta look στο Met Gala

O Ashton Durrand Sanders με Casablanca look στο Met Gala

H Jodie Turner Smith με Balmain στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα