Τακούνια με προσωπικότητα: Τα high heels της άνοιξης θέλουν φαντασία!
@streetstylespy.dk

Τα ψηλοτάκουνα της άνοιξης πήραν και πάλι τα πάνω τους και κατέκτησαν τον κόσμο, αυτή τη φορά με πιο fun και εναλλακτικό χαρακτήρα.

Επιτέλους, ύστερα από τόσα χρόνια με αθλητικά… στην καλύτερη, ανεβήκαμε ξανά σε ψηλά τακούνια και ο ήχος τους αντήχησε στις street style εμφανίσεις. Μόνο που φέτος, τα αγαπημένα μας τακούνια αποφάσισαν να κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση με τον επιβλητικό χαρακτήρα και τα φανταστικά designs που πρωτοτύπησαν και μας έκαναν να τα λατρέψουμε λίγο παραπάνω.  

@aminamuaddi

Όλα ξεκίνησαν από τη σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi, η οποία σκέφτηκε να φτιάξει κάτι διαφορετικό προκειμένου να πρωτοτυπήσει. Έτσι λοιπόν, πόνταρε στο περίεργο τακούνι με το πιο φαρδύ τελείωμα που τελικά έγινε η υπογραφή της. Και τώρα πλέον ξέρουμε, πως αν δούμε ένα τέτοιου είδους τακούνι είναι Amina’s!

Διάφανα, πολύχρωμα, με strass και έντονο χαρακτήρα, τα brands των ψηλοτάκουνων παπουτσιών διαφοροποιήθηκαν και έφτασαν το σχεδιαστικό κομμάτι του τακουνιού σε άλλο level.  

@aminamuaddi
@emilisindlev

Φέτος μάλιστα, η φαντασία κυριάρχησε σε τέτοιο βαθμό που είδαμε γυναίκες να περπατάνε ακόμα και πάνω σε τριαντάφυλλα και… σπασμένα αυγά!

Πράγματι, αυτού του είδους τα τακούνια από τη Loewe εμφανίστηκαν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού και έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, τόση που οι φανατικοί της μόδας δεν σταμάτησαν να τα φοράνε. Αν και είχαμε συνηθίσει τα αόρατα, ακρυλικά γοβάκια, ήρθαν τα τακούνια με την έντονη προσωπικότητα να τους κλέψουν τη δόξα. Ωστόσο, και αυτά θα φορεθούν πολύ φέτος και πόσο μάλλον σε στιλ πλατφόρμας που κάνει δυναμικό comeback με ευφάνταστα mules και lace-up σανδάλια.

@streetstylespy.dk

Επομένως, όσο πιο περίεργα τακούνια εντοπίσετε στην αγορά, επενδύστε! Η τάση των σημερινών high heels απαιτεί φαντασία και τόλμη. Καλή και η κομψότητα των στιλέτων, αλλά χρειαζόμαστε fun σε μόδα και ζωή. Και τη χρειαζόμαστε τώρα! 

@gildaambrosio
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα