Τα δάχτυλα βγαίνουν στη φόρα – Αυτό είναι το νέο φετίχ των σχεδιαστών
Credit: SRVC Studio/Instagram

Ως λάτρεις των παπουτσιών, ξέρουμε να εκτιμούμε και ν’ αγαπάμε ένα κομψό ζευγάρι.

Αλλά τι συμβαίνει όταν οι σχεδιαστές μόδας αποφασίζουν να αντιστρέψουν τα δεδομένα και να αγαπήσουν… τα δάχτυλα των ποδιών; Αυτή η απρόσμενη στροφή προς αυτό το ιδιαίτερο μέρος του σώματός μας αποδεικνύει ότι τα ugly trends δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας εκπλήσσουν.

Όταν η έμφαση στα πόδια γίνεται trend…

Στις πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, τα δάχτυλα των ποδιών βρέθηκαν στο επίκεντρο. Σκεφτείτε απλά πόσα gladiator boots, thong sandals, peep toes και άλλα παπούτσια που αποκάλυψαν τα δάχτυλα περπάτησαν από μπροστά μας. Οι σχεδιαστές φαίνεται να έχουν αποφασίσει να κάνουν αυτό το αναπάντεχο βήμα, αφήνοντας πίσω τους τα κλασικά πρότυπα της γοητείας.

Πού πρωταγωνίστησαν τα δάχτυλα;

Οι σχεδιαστές που επέλεξαν να αναδείξουν αυτήν τη νέα τάση χαρακτηριστήκαν πρωτοπόροι σε αυτόν τον πειραματικό χώρο. Ονόματα όπως η Elena Velez, ο Wesley Harriott, ο Daniel Lee της Burberry, ο Aaron Esh και η Natasha Zinko ανακαλύπτουν… τα δάχτυλα των ποδιών και τις προοπτικές τους και παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Σε αυτές λοιπόν, περιλαμβάνουν παπούτσια με ανοιχτές μύτες, σανδάλια σε διάφορα σχέδια και κάλτσες που παίζουν κρυφτό με τα δάχτυλα, καθένα με το δικό του «προκλητικό» χαρακτήρα. Φαίνεται ότι οι σχεδιαστές κάτι γοητευτικό βρίσκουν σε αυτό…

Τι συμβαίνει όταν η μόδα επιλέγει να αναδείξει ένα μέρος του σώματός μας που μέχρι πρότινος το είχε καλά κρυμμένο; Μπορεί να είναι διαφορετικό, μπορεί να είναι ανατρεπτικό, αλλά αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι αυτή η νέα τάση είναι κάπως προοδευτική. Και αυτό, ίσως, είναι το πιο ισχυρό αφροδισιακό απ’ όλα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα