Πουά trend: Η τάση με τις βούλες έχει πια τελειώσει;
Instagram @blaireadiebee

Θα μπορούσα εύκολα να πω ναι και ξέρετε γιατί; Έψαξα πολύ να βρω εικόνες με πουά στις street style εμφανίσεις αλλά φαίνεται πώς το trend έχει βγει εκτός. Τα fashion girls, ως επί το πλείστων, έχουν εγκαταλείψει την τάση με τις βούλες και έχουν λόγο, υποθέτουμε. Αν θα επιστρέψει… θα λέγαμε πως ναι, αφού η μόδα κάνει κύκλους. Όμως προς το παρόν το πουά θεωρείται out of fashion.  

@styledumonde
@thestylestalker

Σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και ως cute. Φορέματα με μικροσκοπικές βούλες κάνουν τις εμφανίσεις μας λιγάκι πιο χαριτωμένες και θηλυκές και το trend προτιμάται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες σε πιο ανάλαφρα υφάσματα. Αλλά στην πραγματικότητα ποια θέλει να θυμίζει σκυλί Δαλματίας με τεράστιες βούλες να φιγουράρουν στα ρούχα;   

@styledumonde
@thestylestalker

Ίσως να έχετε ακούσει ότι το πουα φοριέται από μεγαλύτερες ηλικίες και δεν είναι τελείως λάθος η παρατήρηση. Το έχουμε συνδυάσει μάλλον με την ενδυμασία της γιαγιάς. Από την άλλη δεν είναι και τόσο ευχάριστο στο μάτι αφού ζαλίζει και θυμίζει ανεμοβλογιά.

Λέτε να ήρθε το τέλος του πουά ως τάση; Ή θα έρθει κάποιος μεγάλος οίκος μόδας να αναστρέψει τις απόψεις μας; Θα πρέπει ωστόσο να είναι κάτι πολύ stylish και διαφορετικό για να πούμε ναι στις βούλες. Μέχρι τότε, ας παραμείνει εκτός.

@thestylestalker

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα