Μαθήματα στιλ που πήραμε από τις SS’24 πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης
Credit: Remain Birger Christensen/ Instagram

Χθες τελείωσε η εβδομάδα μόδας στην Κοπεγχάγη (CPHFW) η οποία από τις 7 Αυγούστου φιλοξενούσε μια ομάδα Σκανδιναβών σχεδιαστών, ανερχόμενους και καταξιωμένους οίκους μόδας που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.
Και πώς το ξέρουμε αυτό; Αρχικά υπάρχει μια εμμονή τα τελευταία χρόνια που όλο και αυξάνει με τις σκανδιναβές (σε ό,τι αφορά το στιλ), αφετέρου, μπορούμε να παραδεχτούμε ότι οι βόρειοι σχεδιαστές μόδας είναι μάστερς στο tailoring και έχουν δημιουργήσει, σαν κάστα, τη δικιά τους σφραγίδα στον μινιμαλισμό.

Μπορεί να σας φαίνονται ψιλά γράμματα τώρα αυτά που σας λέμε, αλλά πιθανότατα κι εσείς έχετε εκτιμήσει (ίσως ασυναίσθητα) την αξία των Σκανδιναβών στην ιστορία της μόδας αν ψωνίζετε από H&M, Cos, Arket and Acne Studios -όλα τους Σκανδιναβικά brands.

Για του χρόνου το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα, στις συλλογές SS ‘24 που παρουσίασαν τα scandi brands είδαμε από ροζ δημιουργίες Barbie στο Stine Goya, μέχρι διαφάνειες και naked δημιουργίες και στις δύο αδερφές Birger Christensen.
Ωστόσο, όλα όσα μας αποκάλυψαν οι πασαρέλες είχαν το ίδιο επίπεδο κομψότητας για το οποίο είναι γνωστή η Copenhagen Fashion Week.

Ας δούμε τι στιλιστικές συμβουλές μπορούμε να πάρουμε από την CPHFW για να ενσωματώσουμε την απλοϊκή, αλλά εντυπωσιακή αισθητική στη δική μας γκαρνταρόμπα.

Η πάλη masculine-feminine συνεχίζει

Το λευκό tank top ήρθε για να μείνει

To denim εξελίσσεται και φοριέται ιδανικά σε total looks

Το μπλε είναι power player

Η barbiecore εμμονή δεν θα μας τελειώσει σύντομα…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα