Η Εβδομάδα μόδας του Παρισιού ανέδειξε την τάση… «κρύψε το πρόσωπο»
@styledumonde

Απόρροια της μάσκας είναι ένα νέο trend. Η τάση ονομάζεται «Κρύψε το πρόσωπο» και τα αξεσουάρ με τα οποία μπορεί κάποιος να το πετύχει είναι άπειρα και υπερβολικά. Αρκεί να διαθέτει φαντασία. Ο καιρός που ποζάραμε με duckface και μακιγιάζ στην εντέλεια τελείωσε. Το κρύο σε συνδυασμό με την πανδημία που συνεχίζει να επιμένει, ανέδειξε μια μυστηριώδη τάση που τουλάχιστον θα κάνει τα προϊόντα του μακιγιάζ μας να κρατήσουν περισσότερο.  

@styledumonde

Γούνινα καπέλα σε συνδυασμό με μάσκα, κρύβουν την ταυτότητά μας και παράλληλα χαρίζουν ένα touch πολυτέλειας που η Εβδομάδα μόδας απαιτεί. Συν του ότι προστατεύουν και από το κρύο.

@styledumonde

Και από την άλλη γιατί να φορέσουμε balaclavas όταν υπάρχουν οι hijab που συνδυάζουν παράδοση και στιλ ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούν και το σκοπό του trend; Στη μόδα όλα είναι αποδεκτά.   

@styledumonde

Τώρα αν δεν διαθέτετε τον χρόνο για να βρείτε το κατάλληλο αξεσουάρ που θα κρύψει το πρόσωπό σας, μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε ένα κομμάτι υφάσματος και από πάνω γυαλιά ηλίου. Απλά επιλέξτε ένα ύφασμα που να κάνει εντύπωση και να είναι διάφανο.  

@styledumonde
@styledumonde

Ή φορέστε στο κεφάλι σας κάθε λογιών αξεσουάρ, από καπέλα μέχρι και αφτιά, που θα τραβάνε την προσοχή περισσότερο από το ίδιο σας το πρόσωπο. Στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού ο καθένας μπορεί να είναι όποιος θέλει.

@styledumonde

Οι balaclavas ωστόσο είχαν την τιμητική τους και ξέρουμε ότι πετυχαίνουν απόλυτα τον σκοπό της απόκρυψης του προσώπου.

@styledumonde

Τέλος σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν τα αξεσουάρ μπορείτε πάντα να ρίξετε τα μαλλιά σας μπροστά από το πρόσωπό για να παρευρεθείτε με αέρα μυστηρίου σε ένα fashion show. Φροντίστε τουλάχιστον να είναι φρεσκολουσμένα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα