Αυτή είναι η κομψή απόχρωση που θα φέρει το φθινόπωρο στο στιλ μας
marina_torres/Instagram

Όσον αφορά τα χρώματα για το 2023, υπάρχει μια πραγματική πόλωση στη βιομηχανία της μόδας.
Από τη μία πλευρά, το ροζ κύμα που ξεκίνησε από την Barbie συνεχίζει να σαρώνει τον κόσμο. Αλλά από την άλλη πλευρά, ωστόσο, βλέπουμε τους υποτονικούς τόνους του nu-minimalism.

Ενώ οι μινιμαλιστές της παλιάς σχολής μπορεί να επιμένουν σε μια παλέτα με λευκό, μαύρο, γκρι και ίσως ναυτικό και μπεζ, η νέα τάση αφορά τα απαλά χρώματα.

Η μία απόχρωση που έχουν κοινό αυτές οι δύο ξεχωριστές τάσεις είναι το πράσινο -αν και σε πολύ διαφορετικές εκδοχές.

Στην τολμηρή πλευρά, είναι ένα πράσινο του δάσους, και στην άλλη, την πιο λιτή, είναι το sage green, δηλαδή πράσινο του φασκόμηλου. Παρόλο που συμφωνώ και με τις δύο εκδοχές του πράσινου, πρέπει να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι το πράσινο φασκόμηλο θα είναι το πιο chic χρώμα της χρονιάς.

Δεν είναι το πιο εύκολο χρώμα για να το προσδιορίσεις. Σίγουρα κυκλοφορεί σε διαφορετικές αποχρώσεις και μπορεί να είναι πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό. Μπορεί να είναι σχεδόν παστέλ αλλά όχι ακριβώς. Και μπορεί να είναι σχεδόν χακί, αλλά και πάλι, όχι ακριβώς.
Η ποικιλόμορφη φύση αυτού του χρώματος είναι επίσης μέρος της γοητείας του, καθώς σημαίνει ότι μπορεί να ταιριάζει σε όλες.

Εμείς βρήκαμε τα looks των fashion girls που θα αντιγράψουμε οδεύουμε προς το φθινόπωρο.

Το sage green φόρεμα

Το φόρεμα από μετάξι σε αυτή την απόχρωση θα κάνει την μετάβαση στη νέα σεζόν πιο stylish. Aκόμα είναι μια κομψή επιλογή για τους πρώτους γάμους της σεζόν.

Το ντραπέ τοπ

Η ευελιξία του είναι τέτοια που μπορεί να συνδυαστεί με cargo παντελόνια αλλά και θηλυκές slip skirts.

Marks & Spencer
Reformation
Abercrombie & Fitch
Monki
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα