Αυτές είναι οι αποχρώσεις της άνοιξης που μπορείτε να φορέσετε από σήμερα κιόλας
Image Source Credit: Christian Wijnants, Victoria Beckham, Cecilie Bahnsen

Βρισκόμαστε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι στιγμής ο χειμώνας φάνηκε καλός μαζί μας και δεν μας έχει δείξει το σκληρό του πρόσωπο. Δεν έχουμε προλάβει ακόμα να φορέσουμε τα πιο χοντρά πουλόβερ και τις γούνες μας κι αντ’ αυτού αναζητάμε την αισιοδοξία στα καθημερινά μας σύνολα. Ξέρουμε βέβαια, πως καθώς θα προχωράμε μέσα στον χειμώνα αυτό θα γίνεται επιτακτική ανάγκη. Τα runways της άνοιξης ήταν γεμάτα από αισιόδοξα looks με πρωταγωνιστή, το χρώμα. Και τι καλύτερος τρόπος για να φέρουμε την χαρά στις εμφανίσεις μας από το χρώμα, ακόμα και μέσα στον χειμώνα.

Ξέρουμε, σκέφτεστε πως είναι νωρίς ακόμα και ότι ο καιρός θα παραμείνει «θυμωμένος» για αρκετό διάστημα ακόμα. Οι σχεδιαστές ωστόσο έχουν βάλει στοίχημα να σπάσουν την μονοτονία και να φέρουν το χρώμα ακόμα και στις πιο μουντές ημέρες.

Εμείς για να σας λύσουμε το πρόβλημα, βρήκαμε τις αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη και που μπορούν να φορεθούν από σήμερα κιόλας με μεγάλη ευκολία. Δείτε το σαν προπόνηση -stylewise- για την άνοιξη που μας έρχεται.

Λεβάντα

Μαύρο

Lime

Λευκό

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα