HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic: Partner in (my) style

Αυτό το καλοκαίρι μου έχει γεύση τεχνολογικής αυτοπεποίθησης και update στην κάθε στιγμή μου χάρη στο advanced στιλ και σχεδιασμό του νέου αγαπημένου μου smartwatch

Είναι μαγικό το πως μπορεί ένα tech item να αλλάξει τη ζωή μας. Τη δική μου σίγουρα. Ανάμεσα σε δράσεις που απαιτούν συνεχείς μετακινήσεις, δεκάδες email, έμπνευση, διαχείριση εικόνων, χρωμάτων και looks αλλά και αλληλεπίδραση με το φυσικό περιβάλλον ανά πασά στιγμή, επιλέγω τον απόλυτο wearable partner που ταιριάζει με τη fashion πραγματικότητα αλλά και τις business απαιτήσεις μου. Με off white multitasking χρώμα αφομοιώνεται εύκολα και αποτελεσματικά λειτουργώντας σαν το genius δεξί μου χέρι. Για παράδειγμα, ό,τι μήνυμα λαμβάνω στο κινητό μου φαίνεται κατευθείαν στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα απαντώ από το ρολόι όλες τις κλήσεις μου . Με εμβληματική αθλητική κληρονομιά, το HUAWEI WATCH GT3 Pro μπολιάζει την tech chic ματιά με εμπνευστική κουλτούρα της αυτοκινητοβιομηχανίας- παίρνει το όνομα του από τα πολυτελή station wagon, «Grand Tourer» και «Gran Turismo» καθώς τα γράμματα GT αντιπροσωπεύουν την ισχύ-, υψηλή απόδοση και την αξιοπιστία

Ευφυές-είναι η πρώτη διαπίστωση στην πρώτη επαφή μαζί του- καθώς συνδέεται με όλες τις συσκευές, sophisticated καθώς «ντύνεται» με μοναδικά backgrounds που βρίσκεις μέσα από τα αποκλειστικά apps που διαθέτει, fun καθώς ανά πάσα στιγμή απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου μουσικές από το ενσωματωμένο ηχείο του και updated με extra like στο θερμόμετρο αλλά τη μεγάλη ακρίβεια με την οποία δείχνει πόσο φωτίζεται η Γη από τη Σελήνη το βράδυ (!) , λειτουργεί ως ο personal coach μου και τεχνολογικός μέντορας (!) ο οποίος μεθοδικά δίνει επιβραβεύσεις στην καθημερινή ρουτίνα και θέτει νέους δυναμικούς στόχους. 

Not to be missed: Με την απλότητα του κεραμικού να συμπληρώνει τη γοητεία του μετάλλου, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition είναι εμπνευσμένο από το αριστούργημα του Μποτιτσέλι, «Η Γέννηση της Αφροδίτης», κάτι γίνεται αντιληπτό στη χρυσή και ασημένια στεφάνη, με το μοτίβο των κοχυλιών και τα 24 κύματα, που το αναδεικνύουν, από ρολόι σε έργο τέχνης. 

Τέλος, με δεδομένο ότι τα κεραμικά είναι σκληρά υλικά και η λείανση τους δεν ήταν ποτέ μια εύκολη υπόθεση, κάθε HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition έχει περάσει από 13 διαδικασίες λείανσης και γυαλίσματος, με λειαντικά διαμαντιών, επί 10 ημέρες, πριν φύγει από το εργοστάσιο.  Χάρη στην τελευταίας τεχνολογίας δεξιοτεχνία, κάθε ρολόι λάμπει με φυσική λάμψη σε εκθαμβωτικό λευκό, τόσο εκλεπτυσμένο σαν ένα φυσικό κομμάτι τέχνης.

Highlight, το διακοσμημένο με λουλούδια καντράν του HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition το οποία σταδιακά αλλάζει το σχήμα του καθώς περνάει η ώρα.  «Ανθίζει» και «κλείνει», δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που συμβολίζει το πέρασμα του χρόνου.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition είναι πολλά περισσότερα από ένα αδιαμφισβήτητα όμορφο, ρολόι. Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά που θρέφει το ακόρεστο πνεύμα περιπέτειας με την διαρκή επιθυμία για tech pampering κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αποκτήστε τώρα το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition με δώρο το εκπληκτικό φορητό ηχείο HUAWEI SoundJoy.

Φωτογραφίες: Elias Joidos 
Make up & hair: Ελένη Μιτσιάλη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα