Κομψή πολυτέλεια και διαχρονικότητα από την Forel by Vassilis Zoulias
Κομψή πολυτέλεια και διαχρονικότητα από την Forel by Vassilis Zoulias.

Ο Βασίλης Ζούλιας και η εταιρεία Forel γιόρτασαν την επιτυχημένη συνεργασία τους που ήδη μετράει 2 χρόνια με ένα cocktail στο κομψό, Clemente Café VIII, στη Βουκουρεστίου 3, City Link. Υπό τους ήχους της jazz στο κλασικό και πολύ προσεγμένο café για όλες τις ώρες, με την εξαιρετική και εντυπωσιακή διακόσμηση, αποκάλυψαν τη συλλογή για τον χειμώνα 21-22 σε ένα installation έκπληξη που φανέρωσε το πάθος του Βασίλη Ζούλια για την γυναικεία κομψότητα.

Κομψή πολυτέλεια και διαχρονικότητα από την Forel by Vassilis Zoulias.
Μάκης Χατζούλας Ceo Forel, Μαριλένα Ανδριτσοπούλου Clemente Café
VIII City Link, Θεοφανία Παπαθωμά, Βασίλης Ζούλιας.

Ρομαντισμός, σαγήνη και θηλυκότητα είναι τα τρία συστατικά που χαρακτηρίζουν την συλλογή Forel by Vassilis Zoulias για τον χειμώνα 21-22.

Ευφάνταστα παλτό, σακάκια, καμπαρντίνες και δυναμικά κομψά σύνολα γραφείου με λεπτομέρειες από δέρμα και faux γούνα. Μια ιδανική γκαρνταρόμπα για όλες τις ώρες της ημέρας με έμφαση στα cocktail και βραδινά φορέματα με το γνωστό και αγαπημένο signature style του σχεδιαστή.

Κατερίνα Λέχου
Αννίτα Αλμπανίδου, Λία Μπαρόλα.

Σχεδιασμένη από τον καταξιωμένο Βασίλη Ζούλια, η νέα σειρά συνδυάζει τη μοναδική κομψότητα και θηλυκότητα του σχεδιαστή με τον δυναμισμό και την ποιότητα της Forel. Με πρώτο σταθμό τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021-22, η ολοκληρωμένη σειρά ρούχων και αξεσουάρ θα βρίσκεται στα καταστήματα της Forel και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη τη χώρα.

Κατερίνα Ευαγγελινού
Περικλής Κονδυλάτος, Γιώργος Ντάβλας.

Σήμερα, μετά από μια ανοδική πορεία περίπου 35 χρόνων, το όνομα Forel αντιπροσωπεύει έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στην Ελλάδα. Με όραμα να δημιουργεί ρούχα εστιάζοντας στην ποιότητα με ιδιαίτερο στυλ και προσωπικότητα, απευθύνθηκε από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής της, στη  σύγχρονη γυναίκα που αναδεικνύει κάθε στιγμή τη θηλυκότητά της. Τη γυναίκα που αντανακλά την προσωπικότητα στο ντύσιμό της.

Κομψή πολυτέλεια και διαχρονικότητα από την Forel by Vassilis Zoulias.
Μάκης Χατζούλας, Μαριλένα Ανδριτσοπούλου Clemente Café VIII City
Link, Βασίλης Ζούλιας, Τόνια Φουσέκη.

Για τον Βασίλη Ζούλια η τέχνη και η μόδα είναι κάτι ιερό. Ένα άτομο μπορεί να παίξει έναν ρόλο, να ενσαρκώσει μια ιστορία ή να αναπαραστήσει μια εποχή με βάση το τι επιλέγει να φορέσει, πάντα με γνώμονα την καλαισθησία και την απόλυτη κομψότητα.

Κομψή πολυτέλεια και διαχρονικότητα από την Forel by Vassilis Zoulias.
Κομψή πολυτέλεια και διαχρονικότητα από την Forel by Vassilis Zoulias.

Έτσι, ο Βασίλης Ζούλιας και η εταιρεία Forel υλοποιούν το όραμα τους για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν την κομψότητα, τη μοναδικότητα και την πολυτέλεια!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα