Η νέα συλλογή της AnnieP είναι μία καλοκαιρινή ωδή στη χαρά

Η καλοκαιρινή συλλογή της AnnieP είναι εμπνευσμένη από τη φύση, αλλά κι από τα πρώτα μας video games!

Ένα πανέμορφο, ψυχεδελικό blending πιο αυστηρών σε γραμμές σχημάτων με τις πιο φυσικές, ρευστές μορφές των ζώων. Μοτίβα – πουλιών και φιδιών – μεγεθύνονται ή συρρικνώνονται, δημιουργώντας πολύχρωμα, μεγαλύτερα ή μικρότερα prints που απλώνονται πάνω στα signature πλέον βαμβακερά, cropped παντελόνια του brand.

Courtesy of AnnieP

Πολύχρωμα tetris τετράγωνα και abstract κίτρινα pac-man, αναφορές στα πρώτα μας video games, αυξομειώνονται σε μέγεθος, δημιουργώντας μία παιχνιδιάρικη αντίθεση διαστάσεων στα αέρινα φορέματα, τις μεταξωτές μπλούζες και τις wrap και gipsy φούστες.

Courtesy of AnnieP
Courtesy of AnnieP

H παλέτα της φετινής collection παίζει ανάμεσα σε έντονα κόκκινες και baby pink αποχρώσεις, το πράσινο και το κίτρινο του φυσικού περιβάλλοντος, την έντονη αντίθεση ανάμεσα στο μωβ και το καφέ.

Courtesy of AnnieP
Courtesy of AnnieP
Courtesy of AnnieP

“Οταν σχεδιάζαμε την καλοκαιρινή μας συλλογή, υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα και άγχος σχετικά με το μέλλον. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και της επακόλουθης ψυχολογικής κούρασης που όλοι πλέον αισθανόμαστε, αποφασίσαμε ότι θα κοιτάξουμε on the bright side of the road και θα προχωρήσουμε με αισιοδοξία. Περισσότερο από ποτέ, φέτος, θέλαμε να δημιουργήσουμε μία fun συλλογή, με έντονα και χαρούμενα prints που θα φτιάχνουν τη διάθεση των γυναικών όταν τα φορούν και θα νιώθουν μέσα σε αυτά ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους!”

 Άννη Παπαδημητρίου & Αφροδίτη Ζαφείρη

Courtesy of AnnieP
Courtesy of AnnieP

“Η συλλογή αυτή πήρε το όνομα της από την εξαίσια δύναμη που έχει ο ήλιος πάνω σε όλα τα πλάσματα της γης και είναι αυτή τελικά η οποία μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ζωντανοί και ευτυχισμένοι!”

Courtesy of AnnieP
Courtesy of AnnieP
Courtesy of AnnieP

Μπορείτε να βρείτε την καλοκαιρινή συλλογή της AnnieP στο e-shop της εταιρίας.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα