Γίνεστε κουμπάρα σε καλοκαιρινό γάμο; Δημιουργήσαμε για εσάς τρία super κομψά looks
Instagram @josieloves

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για το γεγονός πως το καλοκαίρι είναι μία από τις καλύτερες εποχές για να διοργανωθεί ένας γάμος. Έχουμε μιλήσει επίσης για το τι μπορούμε να φορέσουμε εάν είμαστε καλεσμένες σε κάποιο γάμο και θέλουμε να ξεχωρίσουμε. Τι γίνεται όμως όταν έχουμε έναν αρκετά σημαντικό ρόλο σε ένα τέτοιο μυστήριο; Όχι δεν εννοούμε να είμαστε οι νύφες, τότε θα ήταν κάπως ξεκάθαρα τα πράγματα. Εννοούμε τι γίνεται εάν είμαστε οι κουμπάρες.

Εάν έχετε αναλάβει και εσείς κάποιον τέτοιο ρόλο στον γάμο της καλύτερης σας φίλης, της ξαδέρφης ή ακόμα και της αδερφής σας είναι σίγουρο πως το άγχος είναι αρκετά μεγάλο. Θέλετε να είστε κομψή και όμορφη -εντάξει όχι περισσότερο από τη νύφη-, αλλά και σίγουρα να νιώθετε άνετα τόσο για το μυστήριο όσο και για το party μετά. Γενικά ο στόχος είναι να απολαύσετε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή χωρίς να νιώθετε άβολα με ό,τι φοράτε. Αρχικά, don’t panic καθώς και φέτος το καλοκαίρι οι επιλογές είναι άπειρες και super κομψές ώστε εσείς να επιλέξετε τα κατάλληλα κομμάτια για εσάς.

Θέλοντας να σας βοηθήσουμε λίγο, αλλά και να σας προσφέρουμε έμπνευση δημιουργήσαμε τρία πολύ κομψά σύνολα, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, τα οποία όμως έχουμε κοινά στοιχεία. Θα αναδείξουν την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας και θα σας κάνουν να περάσετε ακόμα πιο όμορφα.

 

Look 1

OVERALL ΜΕ ΒΟΛΑΝ
119,90 €
Πέδιλα Sam Edelman Καλογήρου 125,00 €
AMBER WOVEN HARD CASE CLUTCH BAG €‌51.00
Accesorize

 

Look 2

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΚΛΩΣΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ Zara 99,95 EUR
ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ZARA
29,95 EUR
Sandals 199,00 € Καλογήρου

 

Look 3

Dress with appliqués H&M
89,99 €
MEGAN WOVEN CLUTCH
€‌66.00 Αccessorize
Stiletto Sandals €79,00 Envie shoes by Mairiboo

 

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα