Για ποιο λόγο μετάνιωσε η Kate Middleton το look που φόρεσε τα Χριστούγεννα;

Είναι γεγονός πως η εμφάνιση της Kate Middleton την ημέρα των Χριστουγέννων απέσπασε πολύ θετικά σχόλια. Τόσο το παλτό που επέλεξε να φορέσει και ο συνδυασμός των χρωμάτων όσο και το γεγονός πως ήταν παρόμοια ντυμένη με την κόρη της Charlotte απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από τους fans της royal οικογένειας.

Υπάρχει κάποιος όμως που έχει αντίθετη άποψη για αυτό και είναι η ίδια η Kate Middleton. Όπως αναφέρει στο InStyle, μία fan της royal οικογένειας, η Karen Anvil, η οποία βρέθηκε στο Christmas church walk την ημέρα των Χριστουγέννων, η Kate Middleton ένιωθε πραγματικά άβολα και το παλτό που φορούσε και μάλιστα το εκμυστηρεύτηκε στην κόρη της Karen. Το παλτό της δούκισσας με τις faux fux λεπτομέρειες ήταν αρκετά ζεστό και ο καιρός δεν ήταν τόσο κρύος, έτσι η Kate Middleton ένιωσε άβολα καθώς ζεσταινόταν πολύ. Σύμφωνα με τη fan μάλιστα, κατά τη διάρκεια του περιπάτου, η Kate είπε στην 19χρονη κόρη της Karen “Δεν έπρεπε να το είχα φορέσει αυτό”.

Οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας και το σύνδρομο “Δεν ξέρω τι να φορέσω” φαίνεται λοιπόν πως απασχολεί και τη δούκισσα του Cambridge.

 

 

https://www.instagram.com/p/B6f4J6DFH-3/

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα