Γεωργία Καλτσή: Η ιστορία του μοντέλου που εμφανίστηκε με αναπηρικό καροτσάκι στην πασαρέλα της AXDW

NDP

Ένα πολύ ξεχωριστό fashion show είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Δημήτρης Στρέπκος, γνωστός και ως Celebrity Skin γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια δημιουργίας, παρουσιάζοντας μία εντυπωσιακή collection με τίτλο Ιmmaculate στα πλαίσια της Athens Xclusive Desighners Week. Οι δημιουργίες του σχεδιαστή ξεχώρισαν για ακόμα μία φορά για τα  avant garde στοιχεία, ενώ  την παράσταση έκλεψαν και οι προσωπικότητες, τις οποίες επέλεξε ο σχεδιαστής για να εμφανιστούν στην πασαρέλα.

Μία από αυτές ήταν και η Γεωργία Καλτσή, το 25χρονο μοντέλο, η οποία μετά από ένα  τραγικό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στη λεωφόρο Κηφισίας το 2015, από το οποίιο ο φίλος της έχασε τη ζωή του, ενώ η ίδια μετά από τέσσερις μήνες που βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι, βρέθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Μετά από καιρό η όμορφη Γεωργία επέστρεψε και κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο, το modeling. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο show μόδας του σχεδιαστή και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε τις καλύτερες εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα με το κατακόκκινο mini φόρεμα που φόρεσε.

NDP

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram