Φτιάχνεις βαλίτσα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας; 9 items που δεν πρέπει να ξεχάσεις

Ακριβώς λίγο πριν υποδεχτούμε την άνοιξη, μας παρουσιάζεται μία τεράστια ευκαιρία. Ο λόγος για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Έτσι, όλες μας μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το τριήμερο για να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν. Είτε μείνουμε στην πόλη είτε διοργανώσουμε κάποια μικρή εξόρμηση, ένα είναι το σίγουρο. Αυτές οι τρεις ημέρες είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για να

ξεκουραστούμε και να ανανεωθούμε.

Εάν ανήκεις στις τυχερές που έχουν κανονίσει κάποια εκδρομή με τις φίλες ή τον αγαπημένο σου, αυτή τη στιγμή είναι σίγουρο ποια είναι τα κομμάτια που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου. Αρχικά, θα πρέπει να σου υπενθυμίσουμε πως το ταξίδι σου είναι μόλις τρεις ημέρες, συνεπώς δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου όλη τη ντουλάπα σου. Αρκούν μερικά κομμάτια κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι εύκολα, άνετα και χωρίς να καταναλώνεις πολύ χρόνο.

Ποια είναι αυτά;

Το Νο1 πιο βασικό κομμάτι που σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου είναι το αγαπημένο σου jean παντελόνι. Έτσι, θα δημιουργήσεις τα πιο άνετα casual chic σύνολα για τις βόλτες σου. Το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα είναι επίσης ένα από τα κομμάτια που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου. Ο λόγος; Μπορείς να το φορέσεις σε κάποια βραδινή έξοδο, αλλά και στις βόλτες σου μαζί με τα αγαπημένα σου sneakers. Από το πανωφόρια, το μοναδικό που χρειάζεται να έχεις μαζί σου είναι μία καπαρντίνα. Ένα λεπτό πουλόβερ ή μία ζακέτα σε έντονη απόχρωση αξίζουν επίσης μια θέση στις αποσκευές σου. Φυσικά, δεν ξεχνάμε το πιο βασικό αξεσουάρ για αυτή την εξόρμηση. Τα γυαλιά ηλίου.