Το πρώτο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του σχεδιαστή μόδας Elie Tahari έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη
Elie Tahari

Το ντοκιμαντέρ «The United States of Elie Tahari» έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Walter Reade Theatre στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης παρουσία του Ισραηλινού σχεδιαστή μόδας, Elie Tahari και του σκηνοθέτη της ταινίας David Serero. Ο σχεδιαστής με έδρα τη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του Q&A αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα κέρδιζε περισσότερα χρήματα ως μεγιστάνας ακινήτων παρά στον χώρο της μόδας. Ο Tahari άρχισε να αγοράζει ακίνητα τη δεκαετία του 1980.

Όταν ρωτήθηκε τι κάνει για να φροντίζει τον εαυτό του και να παραμένει σε φόρμα, απάντησε απλά: «Κάνω γιόγκα 40 χρόνια. Επίσης έκανα πατινάζ στο Σέντραλ Παρκ και κάθε εβδομάδα στο The Roxy». Το «The United States of Elie Tahari», που είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε ποτέ για τον σχεδιαστή εξερευνά τη ζωή του, από τότε που γεννήθηκε στο Ισραήλ από Ιρανούς γονείς μέχρι την άφιξη του στη Νέα Υόρκη το 1971 με ελάχιστα χρήματα για να χτίσει μια αυτοκρατορία μόδας, η οποία κάποτε αποτιμήθηκε σε ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

«Θέλω η ζωή του Elie Tahari να ταξιδέψει στην καρδιά όλων» δήλωσε ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ. Το brand έτοιμης ένδυσης Tahari έχει παρουσία σε πέντε ηπείρους και πωλείται σε περισσότερα από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Τις δημιουργίες του φορούν οι Angelina Jolie, Oprah Winfrey και Jennifer lopez.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα