Σοκ στον κόσμο της μόδας! O Jeremy Scott εγκαταλείπει τον οίκο Moschino μετά από 10 χρόνια
O Jeremy Scott στο Vanity Fair Oscar Party 2023. Photo by John Shearer/WireImage

O οίκος Moschino μόλις ανακοίνωσε ότι ο Jeremy Scott παραιτείται από τη θέση του Creative Director του οίκου μετά από 10 χρόνια.

Διορίστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2013 και ήταν ο άνθρωπος πίσω από τις πιο ζωντανές, ευφάνταστες και πρωτότυπες συλλογές, τα πιο κεφάτα fashion shows και ο ιθύνων νους πίσω από τις συνεργασίες του οίκου με εταιρείες όπως η H&M, η McDonald’s, οι The Sims, ακόμη και με την εταιρεία streetwear με έδρα το Λονδίνο, Palace. Το μοναδικό όραμα και το ταλέντο του Scott είναι αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει και κάθε του επίδειξη για τον οίκο Moschino iconic, ανοίγοντας το δρόμο σε άλλα luxury brands να δημιουργήσουν χωρίς όρια.

«Είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη δημιουργική δύναμη που είναι ο Jeremy Scott. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τα δέκα χρόνια δέσμευσής του στον oίκο του Franco Moschino και για την προσθήκη ενός ξεχωριστού και χαρούμενου οράματος που θα είναι για πάντα μέρος της ιστορίας του Moschino», λέει ο Massimo Ferretti, Πρόεδρος της Aeffe S.p.A., σε ένα δελτίο τύπου.

«Αυτά τα τελευταία 10 χρόνια στο Moschino ήταν μια υπέροχη γιορτή δημιουργικότητας και φαντασίας», προσθέτει ο Scott, συνεχίζοντας «Είμαι τόσο περήφανος για την κληρονομιά που αφήνω πίσω μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Massimo Ferretti για την τιμή να ηγηθεί αυτού του εμβληματικού oίκου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο που με γιόρτασαν, τις συλλογές μου και το όραμά μου, γιατί χωρίς εσάς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό».

Λίγα στοιχεία είναι γνωστά για το τι θα κάνει ο Scott στη συνέχεια ή ποιος μπορεί να τον διαδεχτεί, αλλά φανταζόμαστε ότι όλα θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα