Ο Tom Ford ακυρώνει το show του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
@tomford

Δεν ξεκίνησε ακόμη η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και ήδη έχουμε την πρώτη ακύρωση. Ο Tom Ford αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί η επίδειξη μόδας με φυσική παρουσία που είχε προγραμματιστεί για τις 16 Φεβρουαρίου. Σε σύντομη ανακοίνωση ο σχεδιαστής σημείωσε ότι λόγω κρουσμάτων Covid-19 τις τελευταίες εβδομάδες στο ατελιέ και στο στούντιο σχεδιασμού στο Λος Άντζελες, καθώς και των πρόσφατων διακοπών λειτουργίας των εργοστασίων της εταιρείας στην Ιταλία, η συλλογή Tom Ford δεν θα είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

«Είμαι απίστευτα απογοητευμένος καθώς πιστεύω ότι μια ζωντανή παρουσίαση είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταδοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη σεζόν. Δυσκολευτήκαμε τον περασμένο μήνα, με πολλούς από το προσωπικό μας να είναι εκτός με Covid-19. Κάναμε ό,τι είναι δυνατό για να αποφύγουμε την ακύρωση του show μας στη Νέα Υόρκη, αλλά τελικά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το λυπηρό γεγονός ότι απλά δεν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη κολεξιόν εγκαίρως για την Eβδομάδα Mόδας της Νέας Υόρκης», ανέφερε ο Αμερικανός σχεδιαστής.

Αντί για runway με φυσική παρουσία, ο οίκος γνωστοποίησε ότι το οπτικό υλικό της συλλογής φθινόπωρο/χειμώνας 2022 θα κυκλοφορήσει ψηφιακά σε μεταγενέστερη ημερομηνία με το χρονοδιάγραμμα να ανακοινώνεται τις επόμενες εβδομάδες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα