Ο Giorgio Armani τιμήθηκε με τον τίτλο του Ιππότη από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας
@giorgioarmani/instagram

Ο Giorgio Armani για αυτές τις γιορτές μας προτείνει metalic αξεσουάρ με την Gala Prima bag και τα ασορτί pumps. Για εκείνον ωστόσο, ο Άη Βασίλης ήρθε νωρίτερα φέτος με μια πολύ σημαντική διάκριση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgio Armani (@giorgioarmani)

Στην έδρα του Quirinale Palazzo στη Ρώμη, ο Armani τιμήθηκε με τον τίτλο του Ιππότη του Μεγαλόσταυρου Τάγματος Αξίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Sergio Mattarella. Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτή η αναγνώριση, απλά να ξέρετε ότι είναι η υψηλότερη ιπποτική διάκριση άξιων υψηλόβαθμων, που δημιουργήθηκε από τον Ναπολέοντα, για όσους διακρίνονται σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Στη περίπτωση του Ιταλού σχεδιαστή, που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο για τις δημιουργίες του, είναι η καλλιτεχνική.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgio Armani (@giorgioarmani)

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση για μένα, γιατί μου την παρέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, το ανώτατο θεσμικό αξίωμα, αλλά και ένας άνθρωπος τεράστιας αξίας και ευγένειας. Είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ την Ιταλία στον κόσμο και είναι χαρά μου που λαμβάνω αυτήν την περίφημη τιμή δια χειρός του, εκ μέρους της χώρας» δήλωσε ο Armani.

Και εις ανώτερα Giorgio!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα