Ο Ferragamo εμπνέεται από τα αγριολούλουδα της Τοσκάνης για την Pre-Fall 2021 collection
©SALVATORE FERRAGAMO

Η απαγόρευση των runways λόγω της πανδημίας φαίνεται πως έδωσε στους οίκους μόδας ένα διαφορετικό αέρα έμπνευσης που μάλλον θα συνεχιστεί και μετά το τέλος της. Ο Salvatore Ferragamo παρουσίασε το νέο του project Tuscan Wildflowers, για την προώθηση της κολεξιόν Pre-Fall 2021. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο short film αλλά έργα τέχνης που ενσωματώνονται στη μόδα.

Η μόδα εμπνέεται από την πορσελάνη με It items που θυμίζουν έργα τέχνης

©SALVATORE FERRAGAMO

Σε συνεργασία με έξι εικαστικούς δημιουργούς, τον γάλλο ζωγράφο και σχεδιαστή Lucas Beaufort, τον ισπανό γλύπτη Diego Cabezas, τη βραζιλιάνα εικονογράφο και ζωγράφο Marina Papi, τη ζωγράφο από τη Νότια Κορέα Boree Hur, την ομάδα του Italian Art που ειδικεύεται σε εγκαταστάσεις φωτός και την αμερικανίδα εικονογράφο Bijou Karman, η Τοσκάνη αποτυπώνεται στα items του Ferragamo με μια διαφορετική οπτική από τον κάθε καλλιτέχνη.

©SALVATORE FERRAGAMO

«Παπαρούνες, μαργαρίτες και ηλίανθοι σε έντονα χρώματα… ανθίζουν στα νέα σχέδια της Tuscan Wildflowers για να αποτυπωθούν από δημιουργούς διαφόρων εθνικοτήτων σε ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο φτιαγμένο από αποκλειστικές εικόνες, κολάζ, φωτογραφίες και κινούμενα σχέδια», αναφέρει ο οίκος μόδας.

©SALVATORE FERRAGAMO

O Paul Andrew λέει αντίο στον Salvatore Ferragamo

Περισσότερα για την συλλογή δείτε εδώ: https://www.ferragamo.com/shop/us/en/sf/tuscan-wildflowers

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα