Ο Dior θέτει ως νέο στόχο του τη διατήρηση της φόρμας μας
Instagram @dior

Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα τόσο για εμάς όσο και για τον οίκο Dior. Το brand το έχει βάλει σκοπό φέτος να μας κάνει να επιστρέψουμε στα γυμναστήρια και στην προ Covid εποχή. Όλα αυτά με τη νέα αθλητική σειρά του και τα looks που αντιπροσωπεύουν κάθε άθλημα που μπορείτε να φανταστείτε. Από μπαλέτο και ενόργανη μέχρι στίβο και ποδόσφαιρο. Και για όσους δεν είστε της γυμναστικής, τα looks του Dior δημιουργούν και τα ωραιότερα athleisure outfits.  

Instagram @dior

Ωστόσο ο οίκος δεν κυκλοφόρησε μία ακόμα σειρά αλλά αυτή τη φορά στοχεύει στο να περάσει μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από το σώμα και την άθληση. Και το όλο εγχείρημα έχει άρωμα Ελλάδας. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior, Maria Grazia Churri, εμπνεύστηκε από την χώρα μας και την ιστορία της για να δημιουργήσει την Dior Vibe κολεξιόν, την οποία παρουσίασε και στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Την τέλεια τοποθεσία για να αναδείξει τον σκοπό της.

Instagram @dior

Ο γαλλικός οίκος έχει συνεργαστεί επίσης και με την Technogym ώστε να διαθέσει προς πώληση και εξοπλισμό γυμναστηρίου, διαδρόμους, μπάλες γυμναστικής, σε limited edition κομμάτια, τα οποία θα στηθούν στα pop up καταστήματα που σχεδιάζονται ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.

@wwd

Η άθληση είναι τρόπος ζωής και είναι σημαντικό να βλέπουμε υγιή πρότυπα να προβάλλονται από τόσο μεγάλα ονόματα όπως ο Dior. Ένα lifestyle που δεν περιλαμβάνει μόνο εξόδους και party με πολυτελή ρούχα αλλά και σεβασμό προς το σώμα μας είναι ο στόχος για τη νέα χρόνια. Κι ας είναι τα ρούχα τα μέσα που θα αγιαστούν από τον σκοπό. Ready, set, GO!

Instagram @dior
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα