Η πρωτοβουλία Valentino Vintage μας κάνει να αγαπήσουμε τα παλιά ρούχα του οίκου
@maisonvalentino/instagram

Τα τελευταία χρόνια το vintage shopping έγινε η αγαπημένη συνήθεια πολλών. Με στόχο την μείωση της υπερκατανάλωσης, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην αγορά μεταχειρισμένων ενδυμάτων και στην παράταση της διάρκειας ζωής τους ώστε να κρατούνται όσο περισσότερο γίνεται μακριά από τις χωματερές. Το σύμπαν του Maison Valentino που συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται γέννησε από αυτή την ιδέα την πρωτοβουλία Valentino Vintage, στην οποία ο οίκος προσφέρει στους πελάτες του την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν, αλλά κοιτάζοντας το μέλλον.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Η έναρξη γίνεται από ένα λογότυπο που περιέχει όλα τα λογότυπα Valentino και μαζί τους τις ιστορίες των ενδυμάτων που το έχουν στην ετικέτα τους. Μια γραμμή που πλέον γίνεται κύκλος, σημάδι μιας διαφορετικής προσέγγισης.

Το concept δίνει νέα ζωή στα ρούχα του maison μέσα από μια αυστηρή και πιστοποιημένη διαδρομή στην οποία ο καθένας μπορεί να προτείνει το δικό του vintage ρούχο Valentino απευθείας στο επιλεγμένο Vintage Store.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Το site του οίκου περιέχει όλες τις πληροφορίες προκειμένου να δώσει μια δεύτερη ζωή στα ρούχα Valentino. Από εκεί, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα επικοινωνίας των Vintage Stores που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία και να ζητήσετε αξιολόγηση του ενδύματός σας. Εάν είναι θετική και θέλετε να το πουλήσετε, θα λάβετε πίστωση για να ξοδέψετε σε συγκεκριμένες μπουτίκ Valentino. Για να ενεργοποιήσετε τη διαδικασία ψηφιακής αξιολόγησης του ενδύματος, απλά στείλτε μια φωτογραφία.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Μετά από αυτή τη διαδικασία, η δεύτερη φάση του προγράμματος θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2022. Σε αυτό το σημείο, τα συγκεκριμένα Vintage Stores θα αρχίσουν να πωλούν τις αποκτηθείσες επιλογές vintage ενδυμάτων Valentino. Επομένως, ο οίκος θα γιορτάσει την πλούσια ιστορία του με τρόπο που τιμά το μέλλον και το περιβάλλον. Τι λέτε, θα πάρετε μέρος;

Για να συμμετέχετε στο πρόγραμμα δείτε εδώ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα