Η Paloma Elsesser είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του H&M και έχει να μας πει πολλά
Courtesy HM

Η H&M μας συστήνει την νέα της συλλογή μαγιό, για το καλοκαίρι του 2021. Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνια με τίτλο “Βρείτε τη δύναμη μέσα σας”, είναι το μοντέλο και ακτιβίστρια Paloma Elsesser.

Courtesy HM

Η συλλογή αυτή αναδεικνύει την θηλυκή δύναμη χωρίς να χρειάζεται να απολογείται, δημιουργώντας τολμηρά σχέδια που αγκαλιάζουν όλες τις σιλουέτες και γιορτάζουν την κάθε μορφή σωματότυπου.

Η Ashley Graham έχει κάτι σημαντικό να πει για το body positivity

Πρόκειται, μάλιστα, για την πιο sustainable συλλογή μαγιό που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής η εταιρία, καθώς όλα τα κομμάτια έχουν παραχθεί από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, υφάσματα που επρόκειτο να καταλήξουν στα σκουπίδια ή πολυεστέρα που δημιουργήθηκε από πλαστικά μπουκάλια.

Courtesy HM

Η καμπάνια, που γυρίστηκε στο Los Angeles, περιλαμβάνει μία σειρά από videos, όπου η Paloma Elsesser, και οι συμπρωταγωνίστριες της Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu​, Shawn Lakin, ​και Tani join, αφήνουν πίσω τους τον θόρυβο και τις φωνές των άλλων, βουτάνε κάτω από το νερό και βρίσκουν την δύναμη μέσα στην σιωπή, για να επιστρέψουν πιο δυνατές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη paloma elsesser (@palomija)

Courtesy HM

Το soundtrack αυτής της μικρού μήκους ταινίας είναι το εμβληματικό τραγούδι των Depeche Mode “Enjoy the silence”, σε μία νέα version από τον Αμερικανό τραγουδιστή Fousheé.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H&M (@hm)

Οι πρωταγωνίστριες, λοιπόν , την καμπάνιας μας μιλούν για όλα εκείνα τα σχόλια που δέχονται καθημερινά από τον κόσμο, σε μία εποχή που το bullying μέσω των social media είναι, δυστυχώς, κάτι συνηθισμένο. “Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τις απόψεις των άλλων. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις αποδεχθούμε και να ξέρουμε ότι, σε τελική ανάλυση, η αντίληψη που έχουμε εμείς για τον εαυτό μας είναι πιο σημαντική και πολύ πιο αποτελεσματική από αυτήν που έχει οποιοσδήποτε άλλος», δηλώνει η Nouri Hassan.

“Αυτό που θα ήθελα να πω στους ανθρώπους που θέλω να εμπνεύσω είναι να βρούνε τι είναι αυτό που τους αρέσει στον εαυτό τους, ανεξαρτήτως από το πως δείχνουν. Είναι πολύ cool!”, λέει η Paloma Elsesser που έχει δείξει το δρόμο της απελευθέρωσης σε πολλές γυναίκες, συμμετέχοντας σε shows των μεγαλύτερων σχεδιαστών στον κόσμο, συμπληρώνοντας πως ακόμη και τώρα λαμβάνει πολλά αρνητικά μηνύματα που τις λένε πως είναι παχύσαρκη και δεν είναι υγιής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη paloma elsesser (@palomija)

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι λένε τις απόψεις τους για τους άλλους, γιατί νοιώθουν ανασφάλεια βαθιά μέσα τους. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό, εκτός από το να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας», εξηγεί τέλος η Bintou Sillah, και εμείς θα έρθουμε να συμφωνήσουμε απόλυτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H&M (@hm)

Courtesy HM

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα