Η Laetitia Casta έκλεισε το show του οίκου Ami στο Παρίσι και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Η Laetitia Casta, το supermodel των ’90s, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και καθηλωτική. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το μοντέλο έκλεισε την πασαρέλα του οίκου Ami στο Παρίσι με ένα εντυπωσιακό μαύρο outfit, γούνα και κόκκινο κραγιόν και πραγματικά όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της στο πέρασμά της.

@alessandrolucioni

Η Laetitia Casta αποθεώθηκε τη δεκαετία του ’90 ως το κορίτσι της Guess, αργότερα ως αγγελάκι της Victoria’s Secret και πιο πρόσφατα ως το πρόσωπο της L’oreal. Φαίνεται ότι η… μπογιά όχι μόνο περνάει ακόμα αλλά χρωματίζει και όποιον βρεθεί στο πέρασμά της. Είναι γνωστό ότι οι μεγάλοι οίκοι μόδας κατά καιρούς επιλέγουν να κλείνουν τα show τους με ένα διάσημο πρόσωπο το οποίο θα τραβήξει την προσοχή και ο οίκος Ami το κατάφερε.

@alessandrolucioni
@alessandrolucioni

Ένα νέο όνομα στον χώρο της μόδας, υπόσχεται ότι είναι εδώ «για να ντύσει τους πάντες». Tailor ρούχα με focus στα κοστούμια και κομψές δημιουργίες που εντυπωσιάζουν με την απλότητα είναι η υπογραφή του οίκου. Ο Alexandre Mattiussi, σχεδιαστής του brand, αντιπροσωπεύει την δημοκρατία των απόψεων. Έτσι σκοπεύει να ντύσει και όποιον αποφασίσει να επιλέξει το brand.    

@alessandrolucioni
@alessandrolucioni
@alessandrolucioni

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα