Η Gigi Hadid στηρίζει έμπρακτα την Ουκρανία, αλλά και την γενέτειρά της
Instagram @gigihadid

Η Gigi Hadid αποδεικνύει εμπράκτως ότι τα μοντέλα δεν είναι μόνο εξωτερικά όμορφα. Η ίδια, όπως και – από ότι φάνηκε στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα – όλος ο κόσμος της μόδας, ενώθηκε και τάχθηκε υπέρ της Ουκρανίας, καταδικάζοντας έτσι την εισβολή της Ρωσίας σε αυτή. Βαθιά προβληματισμένοι, σχεδιαστές, μοντέλα, influencers και editors, από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και αναγκασμένοι – όπως όλοι μας – να συνεχίσουν να δουλεύουν στους ίδιους ρυθμούς, αποφάσισαν να βοηθήσουν, μετατρέποντας όμως τη δουλειά τους σε πράξη αλληλεγγύης.    

Instagram @gigihadid

Ετσι και το γνωστό μοντέλο, αυτό το μήνα, δεν άφησε catwalk που να μη περπάτησε. Ήταν το πρόσωπο που είδαμε περισσότερο στις εβδομάδες μόδας, συμμετέχοντας στα show των πιο διάσημων οίκων. Και πλέον γνωρίζουμε και τον λόγο. Αν και η ίδια θεωρεί τη δουλειά ευλογία και μεγάλωσε με αυτήν την νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια της ζωής της, παραδέχτηκε ότι κάποιες φορές είναι όμορφο να περπατάς στις πασαρέλες για κάποιο λόγο. Και σίγουρα, αυτή τη φορά δεν αναφερόταν στη χρηματική αμοιβή.  

Instagram @off___white

«Το να έχεις ένα πρόγραμμα κατά την περίοδο του μήνα της μόδας, σήμαινε ότι εγώ και οι συνάδελφοί μου συχνά, έπρεπε να παρουσιάζουμε νέες κολεξιόν κατά τη διάρκεια σπαραχτικών και τραυματικών στιγμών στην ιστορία. Τις περισσότερες φορές, δεν έχουμε τον έλεγχο του προγράμματος της δουλειάς μας, αλλά θα μας άρεσε να περπατάμε «για κάτι»

Με αυτά τα λόγια, η Gigi Hadid ανακοίνωσε με ένα post στο Instagram ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών συναδέλφων της και θα δωρίσει τα έσοδά της από τα show για το AW22 στους ανθρώπους της Ουκρανίας, συνεχίζοντας φυσικά, να στηρίζει και τους Παλαιστίνιους.

Instagram @gigihadid

«Μακάρι, όλοι να δούμε ο ένας τον άλλον σαν αδέρφια, χωρίς πολιτική, χωρίς γένος, χωρίς θρησκεία. Στο τέλος της ημέρας, αθώες ζωές πληρώνουν τον πόλεμο και όχι ηγέτες. Κάτω τα χέρια σας από την Ουκρανία. Κάτω τα χέρια σας από την Παλαιστίνη. Ειρήνη. Ειρήνη. Ειρήνη.»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα