Η δικιά μας Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη αναλαμβάνει Artistic Director του ιταλικού οίκου Sergio Rossi
Instagram @styleheroine

Αν υπάρχει κάποια που γνωρίζει τα πάντα για τα παπούτσια, αυτή είναι δίχως αμφιβολία η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη. Την γνωρίσαμε σαν Style Heroine και μέσα από το προφίλ της και τον φωτογραφικό φακό του Χάρη Φαρσαράκη μας εντυπωσίασαν με τις πιο καλαίσθητες εικόνες. Το καλλιτεχνικό στοιχείο ήταν έκδηλο από την αρχή, όπως και η ιδιαίτερη αδυναμία που φαινόταν να είχε η Ευαγγελία στα παπούτσια. Σήμερα το ταλέντο της δικαιώνεται καθώς η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη αναλαμβάνει κι επίσημα τη θέση της Artistic Director για τον ιταλικό οίκο παπουτσιών Sergio Rossi.

Instagram @styleheroine

«Είμαι περήφανη που ανακοινώνω τη νέα μου θέση ως Καλλιτεχνική διευθύντρια του Sergio Rossi. Είναι προνόμιο να συμμετέχω στον Sergio Rossi σε αυτή τη συναρπαστική στιγμή και ανυπομονώ να διαμορφώσω ένα νέο κεφάλαιο με το brand», δήλωσε η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη.

Instagram @styleheroine

«Η επικοινωνία έχει αλλάξει πολύ μέσα σε αυτά τα χρόνια και η Ευαγγελία συνοψίζει τις νέες φιγούρες που η βιομηχανία χρειάζεται» υποστήριξε ο Riccardo Sciutto, CEO του brand, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και μια capsule συλλογή με το όνομα Evangelie Smyrniotaki X Sergio Rossi, η οποία θα παρουσιαστεί στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τον ιταλικό οίκο παπουτσιών με το τιμόνι του δημιουργικού να έχει αναλάβει η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη. Με το δημιουργικό της ταλέντο και τον επαγγελματισμό της προβλέπουμε ότι η νέα ταυτότητα του οίκου θα είναι κάτι το μοναδικό.  

Instagram @styleheroine

Ένα παράδειγμα σκληρής δουλειάς και αγάπης προς την μόδα, πρότυπο του τι μπορείς να καταφέρεις αν επιλέξεις να ακολουθήσεις το πάθος σου και να αφοσιωθείς σε αυτό. Καλή αρχή Ευαγγελία!   

Instagram @styleheroine

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα