Η Calvin Klein λανσάρει την e-commerce πλατφόρμα της στην Ελλάδα
https://www.calvinklein.gr/

H Calvin Klein, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη SARKK, ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη άφιξη του calvinklein.gr

Το λανσάρισμα έρχεται ως συνέχεια της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας με τη Sarkk. Πρόκειται για τον αποκλειστικό διανομέα και e-commerce partner της Calvin Klein στην Ελλάδα. Η Sarkk θα διαχειρίζεται όλες τις κατηγορίες προϊόντων της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, αλλά και Calvin Klein Underwear. Στο νέο calvinklein.gr θα υπάρχουν όλα τα modern essentials της εμβληματικής μάρκας, με έμφαση στην άνεση και τη μινιμαλιστική αισθητική.

Τα hero κομμάτια της Calvin Klein θα είναι επίσης διαθέσιμα στο καινούργιο e-shop του brand. Αυτά περιλαμβάνουν το best-seller Modern Cotton, τα Cotton Stretch underwear και τα iconic και 90s αισθητικής Calvin Klein Jeans.

Με το λανσάρισμα του νέου e-commerce, η Calvin Klein διευρύνει το δίκτυο των Calvin Klein Jeans καταστημάτων στην Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Calvin Klein (@calvinklein)

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ:

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998. Έχει ως στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet, το tommy.com καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου.  Εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Σχετικά με την Calvin Klein:

Η CALVIN KLEIN είναι ένα παγκόσμιο lifestyle brand που εκφράζει τολμηρά, προοδευτικά ιδανικά και μία σαγηνευτική αισθητική. Επιδίωξή του είναι να ενθουσιάζει και να εμπνέει το κοινό της, χρησιμοποιώντας προκλητικές εικόνες και εντυπωσιακά σχέδια που ξυπνούν τις αισθήσεις. Ιδρύθηκε το 1968 από τον Calvin Klein και τον συνεργάτη του Barry Schwartz. Έχει οικοδομήσει τη φήμη της ως ηγέτης στην Αμερικανική μόδα μέσα από τα καθαρά αισθητικά και καινοτόμα σχέδιά της.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα