Φαίη Σκορδά: Συνδύασε δύο top τάσεις της μόδας σε ένα άκρως φθινοπωρινό look

Instagram @fayskorda

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η προσοχή των γυναικών είναι στραμμένη στη μόδα. Οι νέες τάσεις μας ενθουσιάζουν και ανυπομονούμε να τις υιοθετήσουμε. Ωστόσο, μία γυναίκα που έχει στιλ γνωρίζει πως θα πρέπει να φιλτράρει τα trends και να υιοθετήσει μόνο εκείνα που ταιριάζουν με το στιλ και το lifestyle της.

Όταν ξεχωρίσουμε όμως αυτές τις τάσεις που είναι κατάλληλες για εμάς, μπορούμε να πάμε και ένα βήμα παραπέρα. Να συνδυάσουμε δηλαδή αυτές τις τάσεις. Ακριβώς αυτό φαίνεται πως έκανε και η Φαίη Σκορδά, υιοθετώντας δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας. Τα leathers και τα puff sleeve μανίκια.

Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα ασπρόμαυρο σύνολο, συνδυάζοντας μία mini leather φούστα με ένα πουκάμισο με puff sleeve μανίκια και 80s αισθητική. Το look της εκτός από άκρως κομψό και φθινοπωρινό είναι ιδανικό για πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Εάν ολοκληρώσετε το look σας με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots είναι κατάλληλο για τις βραδινές σας εξόδους. Εάν όμως προτιμήσετε ένα ζευγάρι sneakers ή combat boots, το outfit μπορεί να φορεθεί και στις βόλτες σας στην πόλη.

Σε κάθε περίπτωση ένα είναι το σίγουρο. Φέτος τον χειμώνα αξίζει να επενδύσετε σε μία leather φούστα ή ένα φόρεμα, αλλά και σε ένα πουκάμισο με puff sleeve μανίκια. Μπορείτε να τα φορέσετε με άπειρους τρόπους και είναι σίγουρο πως θα μοιάζετε με πραγματικές fashionistas.