Φαίη Σκορδά: Φόρεσε τα ankle boots που δεν πρέπει να λείπουν από τη φθινοπωρινή μας συλλογή

Instagram @fayskorda

Είναι γνωστό πως οι τάσεις της μόδας ανακυκλώνονται συνεχώς. Ένα trend που μπορεί να ήταν top πριν κάποια χρόνια επανέρχεται στο προσκήνιο, κάνοντας τις γυναίκες να το αγαπήσουν εκ νέου. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες τάσεις που μπορεί στην αρχή να μην ενθουσίασαν τις fashionistas στην συνέχεια όμως τις έπεισαν να τις υιοθετήσουν.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία ανήκουν και τα animal printed μοτίβα. Επανήρθαν στο προσκήνιο της μόδας τον χειμώνα του 2018, κάνοντας τις fans τους χαρούμενες, ενώ με τον καιρό έπεισαν ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashionistas πως αξίζουν μία δοκιμή. Έτσι, τα animal printed μοτίβα είναι και πάλι στη μόδα με εμάς να ψάχνουμε νέους τρόπους για να τα προσθέσουμε στα looks μας.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν μας δείχνει τον πιο θηλυκό τρόπο για να φορέσουμε αυτό το trend φέτος το φθινόπωρο. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα total black σύνολο, συνδυάζοντας μία mini denim φούστα με ένα μαύρο πουκάμισο. Αυτό που ξεχωρίσαμε όμως είναι η επιλογή των παπουτσιών που έκανε. Η Φαίη συμπλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots σε snake skin μοτίβο, τα οποία έκαναν το look της ακόμα πιο θηλυκό και sexy.

Εάν λοιπόν θέλετε και εσείς να υιοθετήσετε αυτή την τάση, ένα ζευγάρι ankle boots σε snake skin ή leopard μοτίβο θα κάνει τα φθινοπωρινά looks σας να ξεχωρίσουν.

Instagram @fayskorda