Ετοιμάζεστε για φθινοπωρινή εξόρμηση; Αυτά είναι τα κομμάτια που πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα σας

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ακόμα και αν έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που επιστρέψαμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε ακόμα να συνηθίσουμε την επιστροφή στην πραγματικότητα. Deadlines, υποχρεώσεις και to do λίστες γεμίζουν την καθημερινότητα μας, κάνοντας μας να ανυπομονούμε για τις επόμενες διακοπές.

Εάν τα παραπάνω συναισθήματα σας χαρακτηρίζουν, μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να οργανώσετε μία φθινοπωρινή εξόρμηση σε κάποιον κοντινό –ή και όχι- προορισμό με τις φίλες ή τον αγαπημένο σας. Θα ανανεωθείτε, θα ξεκουραστείτε και θα επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας με περισσότερη όρεξη.

Καθώς λοιπόν έχετε κάνει τα βασικά βήματα, να αποφασίσετε τον προορισμό σας, ο επόμενος στόχος είναι να οργανώσετε και τις αποσκευές σας. Don’t panic, άλλωστε δεν χρειάζεστε να πάρετε πολλά πράγματα μαζί σας για ένα Σαββατοκύριακο ή για ένα τριήμερο. Χρειάζεται να σκεφτείτε έξυπνα και πρακτικά, ώστε να πάρετε μαζί σας κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους και να δημιουργήσετε κομψά σύνολα.

Πουλόβερ και ζακέτες, άνετα παντελόνια και παλτό που θα σας κρατήσουν ζεστές, μπότες και μποτάκια για άνετες βόλτες, αλλά και τσάντες που χωρούν όλα όσα χρειάζεστε είναι μερικά μόλις από τα must haves. Εάν προετοιμάζεστε και εσείς λοιπόν για μία φθινοπωρινή εξόρμηση, τα παραπάνω κομμάτια που ξεχωρίσαμε για εσάς είναι σίγουρο πως θα σας ενθουσιάσουν.

 

Δείτε επίσης τα loafers που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα όλη την ημέρα: