Εσείς θα μένατε στο ξενοδοχείο του Karl Lagerfeld;

Και μετά το supermarket του Karl Lagerfeld, σειρά φαίνεται να έχει το ξενοδοχείο του Karl Lagerfeld. Ο kaiser της μόδας συμφώνησε να σχεδιάσει ένα ξενοδοχείο 270 δωματίων στο Macau, της νότιας Κίνας, ενώ σχολίασε πως το οραματίζεται «λίγο στο στυλ του 19ου αιώνα, αλλά και ταυτόχρονα μοντέρνο».

«Ο τρόπος που θα προσεγγίσω το project,  είναι ο ίδιος με τον οποίον προσεγγίζω τα σπίτια και τα διαμερίσματα μου, όμως έχω περισσότερα σπίτια από όσα χρειάζομαι, και δε χρειάζομαι παραπάνω», είπε ο επικεφαλής της Chanel. «Επομένως είναι μια καλή ευκαιρία -πως να το πω;- να απαλλαχθώ από τον εκνευρισμό μου, φτιάχνοντας ξενοδοχεία».

Το 20 ορόφων ξενοδοχείων έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2017 και θα αποτελεί μέρος του μελλοντικού πολυτελούς σχήματος Lisboa Palace, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα ξενοδοχείο με την υπογραφή του ιταλικού οίκου μόδας Versace.

«Ξέρετε, η Gabrielle Chanel πάντα έλεγε, »Κάνω μόνο φορέματα που θα φόραγα». Και εγώ κάνω μόνο δωμάτια που θα ήθελα να κοιμηθώ. Είναι τόσο απλό, είπε. «Όταν κάνω παρόμοια πράγματα πάντα ρωτάω τον εαυτό μου ‘Θα έμενες εκεί ή όχι; Θα ήθελες να ξυπνήσεις εκεί; Πιστεύεις πως το μπάνιο είναι άνετο;’ Είναι πολύ παιδιάστικος τρόπος σκέψης, αλλά, ξέρετε, είναι όπως λέει και το τραγούδι My Way».

Διαβάστε επίσης: Styling tips: Απλοί τρόποι για να είστε καλοντυμένη από τις αγαπημένες σας celebrities