Ελένη Μενεγάκη: Το τρικ που έκανε για να δώσει μια διαφορετική πινελιά στο φόρεμά της

«Βάφοντας» ροζ το Καλλιμάρμαρο, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε για άλλη μια χρονιά το σύνθημα για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού που διοργανώνει η Estée Lauder.

eleni menegaki, miro

Φορώντας ένα κομψό ροζ φόρεμα σε κλασική, ίσια γραμμή με την υπογραφή των Mi-Ro, ασορί ροζ γόβες DUKAS και κρατώντας την τουίντ Chanel τσάντα που κρατούσε και πέρυσι την ίδια μέρα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο, το απόγευμα της Τρίτη, για την τελετή φωταγώγησης, ενώ το εμβληματικό στάδιο παρέμεινε ροζ, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η Ελένη κατάφερε να δώσει άλλο αέρα στο κλασικό midi φόρεμά της κρατώντας ένα printed μαντήλι σε φούξια και μοβ αποχρώσεις, κάτι που μπορείτε να κάνετε κι εσείς δένοντας ένα μαντήλι στη τσάντα σας ή ρίχνοντάς το ανέμελα πάνω στους ώμους σας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται εκεί κάθε χρόνο συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία και υπενθυμίζοντας την σημασία που έχει η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram