Έλενα Γαλύφα: Η fashion blogger μας λέει για την τελευταία τάση που την έχει ξετρελάνει

Αρχείο InStyle

Η fashion expert Έλενα Γαλύφα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από Το Πρω1νό, φωτογραφίζεται με δημιουργίες- κλειδιά των 70s, υιοθετώντας το feminine cool χαρακτήρα της εν λόγω δεκαετίας.

Απολαμβάνω να πειραματίζομαι συνεχώς με διαφορετικά looks και δεν λέω ποτέ «όχι» στις προκλήσεις, αρκεί αυτό που φοράω να αποπνέει φινέτσα και θηλυκότητα. Στην καθημερινότητά μου, όμως, επιλέγω casual chic εμφανίσεις, ενώ είμαι λάτρις του mix and match. Η αλήθεια είναι πως είμαι έντονη προσωπικότητα, και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να φαίνεται μέσα από τις εμφανίσεις μου, αλλά και στο blog μου, Coolurstyle.com.
Το στιλ μου αλλάζει και εξελίσσεται, όπως ακριβώς εξελίσσομαι και ωριμάζω κι εγώ ως άνθρωπος. Εξάλλου, αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα, αφού το στιλ είναι μια προέκταση της προσωπικότητάς μας. Λόγω δουλειάς παρακολουθώ τη μόδα και τις τάσεις της, αλλά ακολουθώ μόνο όσα ταιριάζουν στην Έλενα.
InStyle_600x600sample3Αντλώ έμπνευση από παντού, αλλά κυρίως από τα ταξίδια που κάνω. Μου αρέσει να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους, να συζητάω μαζί τους, να παρατηρώ πώς κινούνται και πώς ντύνονται, να έρχομαι σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες, να αλλάζω εικόνες και παραστάσεις. Επίσης, ένα καλό βιβλίο, ένα ωραίο φαγητό ή ένα αγαπημένο τραγούδι μπορούν να με ταξιδέψουν και να προκαλέσουν την έμπνευσή μου, την οποία προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι αμέσως.

Τρελαίνομαι για τις off-the-shoulder μπλούζες! Είναι ένα trend που έχουμε δει έντονα στο παρελθόν και το συναντάμε ξανά φέτος σε πολλές κολεξιόν, αλλά στην πιο girly εκδοχή του με περισσότερα βολάν. Νομίζω ότι αγοράζω ένα κάθε εβδομάδα. Είναι το πιο θηλυκό κομμάτι που θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο νέο InStyle που ακολουθεί.