Είδαμε τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Marks and Spencer και λατρέψαμε αυτό το πουλόβερ

Instagram @marksandspencer

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν πως είναι αρκετά νωρίς, κάποιοι άλλοι όμως ήδη ανυπομονούμε για την καλύτερη και την πιο διασκεδαστική εποχή του χρόνου. Τα Χριστούγεννα. Δεν χρειάζεται να αναρωτηθείτε σε ποια κατηγορία ανήκουμε εμείς. Προφανώς σε εκείνους που δεν βλέπουν την ώρα για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να ξεκινήσουν να αγοράζουν τα δώρα για τους αγαπημένους τους.

Πριν υποστηρίξετε πως είμαστε κάπως υπερβολικοί, θα σας πούμε πως δεν φταίμε εμείς. Όλο και περισσότερα fashion brands έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν τις χριστουγεννιάτικες συλλογές σου, μας έχουν βάλει στο κλίμα και φυσικά μας έχουν ενθουσιάσει. Αυτή που έχουμε ξεχωρίσει λίγο περισσότερο όμως είναι η χριστουγεννιάτικη διαφημιστική καμπάνια της Marks and Spencer, στην οποία εμφανίζεται ένα κορίτσι, που του χαρίζουν ένα πουλόβερ ως δώρο για τα Χριστούγεννα.

Εκτός από το εορταστικό κλίμα όμως δεν μπορούσαμε να μη παρατηρήσουμε και το ίδιο το πουλόβερ. Πρόκειται για ένα πλεκτό πουλόβερ σε γαλάζια απόχρωση που σίγουρα θέλουμε να αποκτήσουμε αυτή την εποχή. Είναι κομψό και πολύ cozy, ενώ μπορούμε να το φορέσουμε με πολλούς τρόπους αυτή την εποχή. Φυσικά, σίγουρα είναι και μία πολύ καλή επιλογή να το χαρίσετε σε κάποια φίλη σας.

Το πουλόβερ που θέλουμε σίγουρα να αποκτήσουμε:

Πουλόβερ με χαλαρή εφαρμογή και ζιβάγκο και σχέδιο Fair Isle
€29,95 Marks and Spencer