Δείτε το show του Tommy Hilfiger σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη στο InStyle.gr

Ο Σεπτέμβριος είναι ο Ιανουάριος της μόδας όπως έχει πει στο παρελθόν η Anna Wintour. Μία νέα σεζόν ξεκινά και η επιστροφή από τις διακοπές μας βρίσκει να προετοιμαζόμαστε ενδυματολογικά για όλες τις νέες τάσεις.

Επειδή ξέρουμε πως πολλοί από εσάς θα ήθελαν να είναι στη Νέα Υόρκη αυτές τις μέρες, όπου λαμβάνει χώρα η πρώτη Εβδομάδα Μόδας για τον Σεπτέμβριο, εκτός από όλες τις σημαντικές πληροφορίες που έτσι κι αλλιώς σας μεταφέρουμε, αυτή τη φορά θα δείτε στο InStyle.gr κάτι διαφορετικό.

Τη Δευτέρα, στις 18:00 ακριβώς, ξεκινάει το show του Tommy Hilfiger, ενός από τους πιο σημαντικούς αμερικανικούς Οίκους και στο InStyle.gr θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε σε live streaming. Επιπλέον οι editors, οι οποίοι θα το παρακολουθήσουν μαζί σας, αλλά και ο διευθυντής του InStyle.gr, Γιάννης Τσιούλης που θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, θα σας μεταφέρουν inside info, καθώς θα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους διοργανωτές του show.

Μη χάσετε λοιπόν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα fashion show σαν να είστε στην πρώτη σειρά. Ραντεβού τη Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα