Δείτε το πιο συγκινητικό βίντεο από την Pandora αφιερωμένο στη γιορτή της Μητέρας

Μπορεί ένα παιδί να αναγνωρίσει την μητέρα του χωρίς να βλέπει; Η PANDORA μας δίνει την απάντηση με το πιο συγκινητικό βίντεο!

Για τη γιορτή της Μητέρας, η PANDORA γιορτάζει τον μοναδικό δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού με μια συναισθηματική νέα ταινία μικρού μήκους. Το δίλεπτο βίντεο με τίτλο: TheUniqueConnection δίνει την απάντηση σε ένα και μόνο ερώτημα: μπορεί ένα παιδί να αναγνωρίσει την μητέρα του, χωρίς να τη βλέπει;

Έξι γυναίκες και τα παιδιά τους, αποφάσισαν να κάνουν τη δοκιμή. Δεν υπάρχουν ηθοποιοί ή γυρίσματα. Κάθε παιδί, αφού πρωτίστως καλύφθηκαν τα μάτια του, προσπαθεί να εντοπίσει τη μητέρα του μέσα από μια ομάδα γυναικών, χρησιμοποιώντας μόνο την αφή και την διαίσθησή του.Θα βρει ποια είναι; Παρακολουθώντας το βίντεο είμαστε σίγουροι ότι κανείς δε θα μείνει ασυγκίνητος!

Δείτε την ταινία εδώ.

Η νέα συλλογή της PANDORA για τη γιορτή της Μητέρας παρουσιάζει σύμβολα εμπνευσμένα από την ανιδιοτέλεια της μητρικής αγάπης,  χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη  αισθητική.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net  και στη σελίδα PΑΝDORAGreece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr.  Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο.    Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το http://www.pandora.net/el-gr/stores

Διαβάστε ακόμη:

Victoria’s Secret: 10 νέοι άγγελοι μόλις προσγειώθηκαν στη Γη

Madwalk 2015: Όλες οι beauty εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram