Δείτε τη συλλογή της αγαπημένης σας pop star για το πιο iconic brand παπουτσιών

Η πρώτη συλλογή της Miley Cyrus με τη Converse είναι τολμηρή, διασκεδαστική και 100% Miley.

MILEY_SMILEY_KEYLOOK6_SOLO_SKU_3449

“Καμιά ηλικία, κανένα φύλο – θέλω όλοι να νιώθουν ίσοι”.  Έτσι ακριβώς θέλει η Miley Cyrus να αισθάνονται οι fans της για την πρώτη της συλλογή με την Converse.

MILEY_STARBURST_KEYLOOK5_SOLO_SKU_2588

Η Miley αξιοποιεί την περσόνα της performer και το καθημερινό της στιλ δημιουργώντας παπούτσια και ρούχα που μπορούν να φορεθούν πάντα και παντού –  μια ολοκληρωμένη lifestyle συλλογή που αντανακλά το προσωπικό της στιλ και τις επιρροές της.

MILEY_STARBURST_KEYLOOK3_SOLO_SKU_1762

«Η Converse δεν έχει όρια», αναφέρει. «Είναι ειλικρινής. Πάντα ταυτιζόμουν με τη Converse, επειδή είναι ένα brand που προσελκύει και αντιπροσωπεύει πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και τρόπους ζωής. Επιπλέον, είναι προσιτή» συμπληρώνει το pop icon.

MILEY_STARBURST_KEYLOOK2_SOLO_SKU_0958

Έπειτα από μήνες αναμονής και μικρά αποσπάσματα από τη συλλογή, η Miley έστησε ένα σκηνικό καλώντας μερικούς από τους μεγαλύτερούς της fans διαφορετικών φύλων, εθνικοτήτων ή σωματότυπων να συμμετάσχουν στην παρουσίαση του look book της νέας της συλλογής. Οι φωτογραφίες της θρυλικής φωτογράφου Ellen Von Unwerth αποτυπώνουν την ενεργητική, τολμηρή και περιεκτική φύση της Miley.

MILEY_STARBURST_KEYLOOK2_SOLO_SKU_0811

«Σίγουρα είχα στο μυαλό μου τους φίλους και τους fans μου όταν δημιουργούσα τη συλλογή», αναφέρει. «Έβαλα στα σχέδια μου ό,τι αγαπούν σε εμένα και ότι αγαπώ σε εκείνους» είπε για την πρώτη της συλλογή με το iconic brand.

Είτε πρόκειται για τα Chuck Taylor All Star «Glitter», είτε για τα «Bandana», τα sneakers της συλλογής συνδυάζονται με κάθε διάθεση και στιλ.

CTAS_LIFT_OX_GLITTER_562237C CTAS_LIFT_OX_BANDANA_562236C CTAS_HI_CLASSIC_BANDANA_162234C CTAS_CLASSIC_OX_GLITTER_162238C CTAS_CLASSIC_OX_BANADA_162235C CTAS_CLASSIC_HI_GLITTER_162239C

Η συλλογή των sneakers της Miley Cyrus θα είναι διαθέσιμη από τις 3 Μαΐου αποκλειστικά στα καταστήματα Collective Αθήνας & Πάτρας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram