Δείτε τη νέα καμπάνια του Οίκου Lanvin

Δείτε το video εδώ:

O Οίκος Lanvin είναι ένας από τους πιο σημαντικούς καθώς προέρχεται από τη Γαλλία, τη χώρα με τη μεγαλύτερη παράδοση στη μόδα και έχει μία ιστορία χρόνων με πολλά σημεία-σταθμούς για τη μόδα γενικότερα.

Φέτος λοιπόν κλείνει τα 125 χρόνια από την ίδρυσή του και η χειμερινή καμπάνια που έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και μερικές μέρες, έχει προκαλέσει μόνο θετικά σχόλια γιατί ο Alber Elbaz, καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου, είχε και πάλι μια πανέξυπνη ιδέα.

Η 24χρονη Eddie Cambell είναι το πρόσωπο του Οίκου για την ερχόμενη σεζόν αλλά δεν είναι μόνη της. Τα πρόσωπα που την πλαισιώνουν δεν είναι άλλα μοντέλα αλλά μέλη της οικογένειάς της που φοράνε επίσης ρούχα με την υπογραφή Lanvin γεγονός που δείχνει πως για τον Alber Elbaz αλλά και όλη την ομάδα του Οίκου, η υπόθεση συνεχίζει να είναι πραγματικά προσωπική όπως ήταν άλλωστε και για τη Jeanne Lanvin, που ξεκίνησε να σχεδιάζει ρούχα για την κόρη της.

Στις φωτογραφίες λοιπόν ποζάρει το γνωστό μοντέλο μαζί με τη μικρότερη αδερφή της, τη γιαγιά της και τη μητέρα της οι οποίες όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, έχουν στιλ και φινέτσα που ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του Οίκου. Παράλληλα κυκλοφόρησε και ένα video για να συνοδεύσει τη φωτογραφική καμπάνια, που αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως ο Alber Elbaz είναι ένας άνθρωπος με αστείρευτη δημιουργικότητα και ευφυέστατες ιδέες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Christiano Ronaldo σε ρόλο σχεδιαστή;

Check-in: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad