Δείτε live το fashion show του Tommy Hilfiger στo New York Fashion Week

 

Φώτα, κάμερες, μουσική και πάμε. Σε μία ώρα ακριβώς, στις 6 μ.μ σας δίνουμε την ευκαιρία να βρεθείτε πρώτη σειρά στο Park Avenue Armory στο εντυπωσιακό show της Tommy Hilfiger για την επερχόμενη Fall Collection του οίκου. Κάντε κλικ στο streaming στο τέλος του post και απολαύστε το εντυπωσιακό show.

Για περισσότερα αποκλειστικά updates για τη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger μπείτε στο instagram του οίκου ή ακολουθείστε το hashtag #tommyfall15. Την ημέρα του Runway Show, ο Tommy Hilfiger θα παραδώσει τα ηνία του λογαριασμού του στο Instagram σε ένα από τα πιο διάσημα για το στιλ τους ζευγάρια, την Olivia Palermo και τον Johannes Huebl. Η Olivia και o Johannes θα καταγράψουν και θα μοιραστούν τις απόψεις τους πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το show μεταφέροντάς μας το κλίμα από τα παρασκήνια, την πρώτη σειρά, το σκηνικό, τους καλεσμένους αλλά και τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο του 2015.

Δείτε όλα όσα συμβαίνουν στους λογαριασμούς του Tommy Hilfiger στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram και στο Pinterest.

 

 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα