Δημιουργήστε τις πιο κομψές εμφανίσεις του φθινοπώρου με items από τη νέα συλλογή της attrattivo

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε ένα και μοναδικό λόγο, για τον οποίο οι γυναίκες λατρεύουμε το φθινόπωρο, αυτός θα ήταν σίγουρα οι νέες collections. Όλες οι τάσεις που ξεχωρίσαμε από τα fashion shows που παρουσίασαν οι σχεδιαστές στις εβδομάδες μόδας εμφανίζονται μπροστά μας μέσω των νέων συλλογών. Τα αγαπημένα μας brands, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αναλαμβάνουν να μας ανανεώσουν.

Μπορεί να καλωσορίσαμε μόλις το φθινόπωρο, ωστόσο εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει μερικές από τις αγαπημένες μας συλλογές. Και σίγουρα έχουμε λατρέψει τη νέα συλλογή της attrattivo για το φθινόπωρο του 2019. Fashion items που θα χρειαστεί κάθε κομψή γυναίκα για να δημιουργήσει τα πιο κομψά σύνολα, είτε για το γραφείο είτε για κάποια casual περίσταση, υπάρχουν όλα σε αυτή τη νέα collection που πρόκειται να γίνει η fashion εμμονή μας.

Ποια κομμάτια έχουμε ξεχωρίσει όμως;

Τις ζακέτες που είναι ιδανικές για τις πρώτες δροσερές ημέρες, τα chinos παντελόνια αλλά και τις ψηλόμεσες παντελόνες που είναι για εμάς τα key items για τη δημιουργία ενός all day look, αλλά και τα midi φορέματα που αναδεικνύουν με τον πιο θηλυκό τρόπο τη σιλουέτα μας είναι μερικά μόλις από τα κομμάτια που θέλουμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Δείτε επίσης τα off duty looks των celebrities στο Φεστιβάλ της Βενετίας.